Appelsin muffins
Opskrift til 16 muffins
Lรฆkre og svampede appelsin muffins, som kan gemmes et par dage og stadig vรฆre god.
Man kan blive lidt trรฆt af, at der som regel er chokolade i kager. Derfor kan du kan erstatte chokolade med tรธrrede frugt i stedet. F.eks smรฅ tรธrrede frugtstykker af papaya, rosiner, eller lign.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Appelsin muffins
- 6 dl mel
- ยฝ tsk salt
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 2 ยฝ dl yoghurt natural
- 1 dl smรธr eller margarine, blรธdt
- 2 ยฝ dl sukker
- 2 รฆg
Fyld til Appelsin muffins
- 1 รธkologisk appelsin, gerne navel, saften og evt. skal
- 100 g mรธrk chokolade, 55 %
Eller
- 100 g tรธrret frugt f. eks. papaya, rosiner eller lign.
Fremgangsmรฅdeย Appelsin muffins
Tag en stor skรฅl og kom mel, bagepulver, sukker, salt og natron sammen.
Hak chokoladen i smรฅ stykker og kom det i skรฅlen.
Riv appelsinskallen og kom det i skรฅlen, hvis du vil have ekstra appelsinsmag og rรธr rundt.
Pres derefter saften ud af appelsinen og kom det ned i en anden skรฅl. Slรฅ รฆg ud i skรฅlen. Hรฆld yoghurt i skรฅlen og til sidst det blรธde smรธr.
Rรธr det godt sammen.
Hรฆld blandingerne sammen og rรธr det sammen, evt. i en rรธremaskine.
Rรธr i ca. 30 sekunder.
Stil muffins forme klar og hรฆld dejen ยพ op i formen.
Bag appelsin muffins ved 200 grader almindelig varme i ca. 18 – 20 minutter eller indtil de er gyldne og gennembagte.
Sรฆttes til afkรธling pรฅ risten i formen i ca. 30 min inden de serveres.
Prรธv ogsรฅ muffins Bananmuffins med chokolade
Tips til Appelsin muffins med Chokolade
Du kan kom lidt citronsaft i dejen og derved gรธre smagen ekstra kraftig.
Du kan erstatte mรธrk chokolade med lys chokolade eller nougat



















Kommentarer
Ingen kommentarer