Laksemousse med valnøddecreme og flutes
Forret til 4 personer
Let og lækker forret med laks og en flot lysegrøn valnøddecreme, som vil se godt ud på et veldækket spisebord.
Lav Laksemousse med valnøddecreme i god tid, og tag det ud lige inden servering.
Af Min Madopskrift
Ingredienser til Laksemousse
- 150 gram varmrøget laks
- 100 gram cremefraiche
- 40 gram rødløg, hakket i multihakker
Fremgangsmåde Laksemousse
Laks, løg og cremefraiche kommes i en multihakker og blendes kort, eller røres sammen, hvis der ønskes en lidt mere rustik mousse.
Ønskes der en mere cremet mousse, tilsættes der ekstra cremefraiche.
Kom det i en lille skål.
Sættes i køleskab.
Pynt
Friskklippet dild
Tilbehør til Laksemousse med valnøddecreme
Citronskiver i både, friskhakket icebergsalat, grønne oliven.
Ingredienser Valnøddecreme
- 100 gram cremefraiche
- 100 gram friske grønne ærter eller optøede frosne.
- 50 gram valnødder
- 1 tsk. honning
- Knivspids salt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde Valnøddecreme
Kom alle ingredienserne i en blender og kør det kort.
Ønskes der en mere cremet valnøddecreme, tilsættes der ekstra cremefraiche.
Kom det i en lille skål.
Sæt det i køleskabet.
Prøv også laksesalat af varmrøget laks
Servering
Server og anret Laksemousse med valnøddecreme i små skåle.
Server tilbehøret i små skåle.
Tilbyd, frisk flutes og lidt smør til.
Kommentarer
Ingen kommentarer