• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Dansk mad

    Biksemad med pølser og løg

    Af Bjørn Nielsen Opdateret dec 12, 2020

    Biksemad med pølser

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total19
    • 17
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Biksemad med pølser, løg og spejlæg

    Til 2 personer

     

    Af Min Madopskrift

    Biksemad opskriften her er med kartofler, løg og flæskesteg. Vi har endda brugt både stegen og sværen, da den var dejlig sprød. Biksemad med pølser, løg og spejlæg kan serveres for hele familien.

    Lav endelig rigeligt, da det nok skal blive spist. Vi har brugt kolde kartofler fra dagen før, men du kan sagtens bruge friske kartofler! Beregn ekstra tid, da rå kartofler, kræver længere tids varme, for at blive møre.

    Biksemad med pølser
    Biksemad med pølser, flæskesteg, løg og spejlæg er en herlig enkel ret med masser af umami smag

    Ingredienser biksemad
    • 600 g kolde kogte kartofler, fra dagen før
    • 2 løg i tern eller i ringe
    • 400 gram wienerpølser
    • Flæskesteg med eller uden svær
    • Smør og rapsolie til stegning
    • salt
    • peber
    Tilbehør til biksemad
    • Engelsk Sauce
    • Spejlæg, 1 eller 2 per portion
    • Ketchup
    • Remoulade
    Fremgangsmåde pandestegning
    1. De kolde kogte kartofler skæres i små firkanter.
    2. Det kolde stegte eller kogte kød skæres i passende firkanter.
    3. Pølser skæres i små stykker.
    4. Løg hakkes groft eller skæres i halve ringe.
    5. Smelt fedtstoffet på panden.
    6. Kom kødet og pølser på panden og steg det ved middel varme.
    7. Tilsæt de hakkede løg og lad det stege med et par minutter.
    8. Tag det af panden og hæld det i et fad.
    9. Lad det meste af fedtstoffet blive tilbage på panden.
    10. Hæld nu de kolde kogte skårne kartofler op på panden, og steg kartoflerne godt igennem.
    11. Når kartoflerne har fået farve, tilsættes salt og peber.
    12. Under hele stegningen vendes kartoflerne af og til forsigtigt.
    13. Når kartoflerne har fået den rigtige farve, tilsættes kødet og løg fra fadet. Det hele varmes op, og smages til med salt og peber.
    14. Inden servering laves der nu det antal spejlæg som ønskes. Der beregnes Ca. 1 eller 2 spejlæg per portion.
    Fremgangsmåde biksemad i ovn
    1. Varm ovnen op på 200 grader.
    2. Skær de kolde kartofler i skiver eller grove stykker.
    3. Tag nu en bageplade og læg bagepapir på.
    4. Fordel kartoflerne på pladen og kom nu olie over kartoflerne, og krydr med salt og peber.
    5. Fordel olie og krydderier godt.
    6. Kom små klatter smør over og sæt det hele ind midt i ovnen.
    7. Bag dem gyldne i ovnen. Det tager ca. 15 – 20 min. (Rå kartofler tager ca. 35 min)
    8. Det kolde stegte eller kogte kød skæres i passende firkanter.
    9. Pølser skæres i små stykker.
    10. Løg hakkes groft eller skæres i halve ringe.
    11. Fordel det over kartoflerne og når det hele har fået farve, tages det ud af ovnen.
    12. Rør lidt rundt i det hele efter 10 min. Da ovne har tendens til at varme mest bagved og i siderne.
    Servering af Biksemad med pølser
    • Biksemad serveres rygende varm med Engelsk Sauce og 1 eller 2 spejlæg pr. portion.

    Prøv også opskrift på klassisk biksemad

    Tips til Biksemad med pølser

    • Du kan erstatte eller udelade flæskesteg med andet kød.
    Del meget gerne
    • Total19
    • 17
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Dansk mad

    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Verdens bedste flæskesteg
    • Æbleskiver med kærnemælk
    • Hjemmelavet kogt rødkål

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Dansk mad, Rester Tags: Biksemad med pølser, Biksemad med pølser og løg, løg og spejlæg

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind