Rester
Restemad og rester fra køleskabet
Vi bruger rester i køleskabet til, at lave nye friske velsmagende retter. Restemad er mad hvor der bruges resterne fra anden mad. Det er oplagt, at lave gryderet, hvis man har enkelte råvarer.
Det er en Win Win, fordi du sparer også penge og tid samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.
Du har måske pølser, kartofler, porre, gryderetter, ost, mælk og fløde i køleskabet, disse råvarer kan forvandles til nye fantastiske lækre retter.
Her er alle opskrifter med rester. Lad dig inspirere af opskrifterne der er lavet af resterne fra køleskabet og servér spændende mad fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Biksemad – Klassisk
-
Biksemad med pølser og løg
-
Biksemad med ratatouille
-
Butterdejssnitter med grøntsager
-
Italiensk farsrulle – Italiensk farsbrød
-
Kartoffelmos med gulerod
-
Kikærtesalat med kylling
-
Klatkager med vanilje
-
Landgangsbrød
-
Omelet med parmesan
-
Pastasalat med kylling og bacon
-
Perfekte flødekartofler af forkogte kartofler
-
Ratatouille
-
Ratatouille med hele kyllingefileter
-
Æggekage bagt i ovn
-
Øllebrød med flødeskum (klassisk øllebrød)