Rester
Restemad og rester fra køleskabet
Vi bruger rester i køleskabet til, at lave nye friske velsmagende retter. Restemad er mad hvor der bruges resterne fra anden mad. Det er oplagt, at lave gryderet, hvis man har enkelte råvarer.
Det er en Win Win, fordi du sparer også penge og tid samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.
Du har måske pølser, kartofler, porre, gryderetter, ost, mælk og fløde i køleskabet, disse råvarer kan forvandles til nye fantastiske lækre retter.
Her er alle opskrifter med rester. Lad dig inspirere af opskrifterne der er lavet af resterne fra køleskabet og servér spændende mad fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Bao boller med kebab1 Time(r)
-
Paprikagryde med kylling og bacon30 Minutter
-
Quesadillas med kylling30 Minutter
-
Karryret af rester – nem aftensmad med kylling30 Minutter
-
Nem blendet grøntsagssuppe med karry35 Minutter
-
Kylling med bulgur og grøntsager i wok30 Minutter
-
Rodfrugtsuppe med kylling35 Minutter
-
Æggekage bagt i ovn30 Minutter
-
Blomkålsgratin nem55 Minutter
-
Egg fried rice40 Minutter
-
Kartoffel porre suppe med ristede græskarkerner35 Minutter
-
Skinkesandwich med ost8 Minutter
-
Øllebrød med flødeskum (klassisk øllebrød)15 Minutter
-
Tabbouleh salat med kylling30 Minutter
-
Æbleflæsk med vanilje25 Minutter
-
Kylling i marinade med ris og porrer1 Time(r) 15 Minutter
-
Perfekte flødekartofler af forkogte kartofler40 Minutter
-
Omelet med parmesan20 Minutter
-
Biksemad – Klassisk
-
Tabbouleh – sund bulgursalat22 Minutter
-
Pastasalat med kylling og bacon25 Minutter
-
Butterdejssnitter med grøntsager45 Minutter
-
Kikærtesalat med kylling30 Minutter
-
Ratatouille50 Minutter
-
Ratatouille med hele kyllingefileter50 Minutter
-
Italiensk farsrulle – Italiensk farsbrød
-
Klatkager med vanilje20 Minutter
-
Kartoffelmos med gulerod30 Minutter
-
Biksemad med pølser og løg
-
Biksemad med ratatouille
-
Landgangsbrød