Rester
Restemad og rester fra køleskabet
Vi bruger rester i køleskabet til, at lave nye friske velsmagende retter. Restemad er mad hvor der bruges resterne fra anden mad. Det er oplagt, at lave gryderet, hvis man har enkelte råvarer.
Det er en Win Win, fordi du sparer også penge og tid samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.
Du har måske pølser, kartofler, porre, gryderetter, ost, mælk og fløde i køleskabet, disse råvarer kan forvandles til nye fantastiske lækre retter.
Her er alle opskrifter med rester. Lad dig inspirere af opskrifterne der er lavet af resterne fra køleskabet og servér spændende mad fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Rodfrugtsuppe med kylling
-
Nem blendet grøntsagssuppe med karry
-
Paprikagryde med kylling og bacon
-
Æggekage bagt i ovn
-
Blomkålsgratin nem
-
Egg fried rice
-
Kartoffel porre suppe med ristede græskarkerner
-
Skinkesandwich med ost
-
Øllebrød med flødeskum (klassisk øllebrød)
-
Tabbouleh salat med kylling
-
Æbleflæsk med vanilje
-
Kylling i marinade med ris og porrer
-
Perfekte flødekartofler af forkogte kartofler
-
Omelet med parmesan
-
Biksemad – Klassisk
-
Tabbouleh – sund bulgursalat
-
Pastasalat med kylling og bacon
-
Butterdejssnitter med grøntsager
-
Kikærtesalat med kylling
-
Ratatouille
-
Ratatouille med hele kyllingefileter
-
Italiensk farsrulle – Italiensk farsbrød
-
Klatkager med vanilje
-
Kartoffelmos med gulerod
-
Biksemad med pølser og løg
-
Biksemad med ratatouille
-
Landgangsbrød