• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Alle madopskrifter

Spinatfad med oksekød og ris

Af Julie Fie Opdateret 2 år siden

Spinatfad med oksekød og ris

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Spinatfad med oksekød og ris
Spinatfad med oksekød og ris. Pyntet med fetaost og syltede oliven

Spinatfad med oksekød

Til 2 personer

 

Fedtfattig, enkel, sund og velsmagende menu, er nøgleordene på denne skønne ret. Lad denne ret passe sig selv, mens du dækker bord, og gør klar.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Spinatfad med oksekød:

  • 200 gram magert oksekød, 3 til 7 %
  • 1 rødløg
  • 250 gram champignons skåret i skiver
  • 400 gram frossen eller frisk spinat, finthakket.
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk. oregano
  • 1 dåse koncentreret tomat
  • 1 spsk. timian
  • 250 gram græsk yoghurt eller skyr
  • Friskkværnet peber
  • ¼ tsk. Cayennepeber
  • Olie
  • Salt
  • Oksebouillon 2 dl
  • Honning

Pynt:

Fetaost

Syltede oliven

Fremgangsmåde Spinatfad med oksekød:

Svits kødet til det har fået lidt farve i en tykbundet gryde. Tilsæt krydderier, løg og hvidløg og svits det med. Kom koncentreret tomat i og rør rundt.

Tilsæt nu champignons og svits dem ganske kort.

Tilsæt oksebouillon og varm det op til det småsimrer. Tilsæt spinat og varm den med. Rør godt rundt i gryden.

Smag til med salt, peber og honning og kom skyr eller yoghurt i.

Smag igen til med salt, peber og honning.

Hæld indholdet i et ildfast fad og sæt det i ovnen på midterste rille i ca. 20 min. Ved 175 grader.

Tag den ud af ovnen og server. Sæt skåle med, brød, fetaost og oliven.

 

Vi har også Fedtfattig tunmousse opskrift med skyr du kan prøve.

 

Servering:

Retten kan spises som den er, eller du kan servere kogte ris og brød til som vi har gjort.

 

Tips til Spinatfad med oksekød

Ris kan erstattes af bulgur

 

Mere fra samme kategori:

Bananmuffins med chokolade og citron
French toast og arme riddere
Ninnas Daim kage – Danmarks bedste Daim kage
Sirupskage som oldemor lavede den
Hel kylling i ovn
Oksespidsbryst grillet
Del meget gerne
  • Total1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Spinatfad med oksekød og ris
Udgivet den:
9 år siden
Forberedelsestid:
15M
bagetid:
20M
Totaltid
35
Rating:
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Mere fra Alle madopskrifter

  • Salat Nicoise
    Salat Nicoise med asparges
  • Svinemørbrad med kartoffelmos
    Svinemørbrad med kartoffelmos
  • Hollandsk pandekage
    Pandekager med bacon og æg
  • Koteletter med bacon og asparges
    Koteletter med bacon og pasta

Skrevet i: Alle madopskrifter, Fedtfattig Tags: Spinatfad med oksekød, Spinatfad med oksekød og ris

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·