Laksesalat med purløg og granatæble
Til 4 – 12 pers
Her er en hurtig og nem opskrift på laksesalat af varmrøget laks.
Laksesalat med purløg spises som en forret eller del af et tapas bord.
Af Charlotte flugt
Ingredienser til Laksesalat med purløg
- 250 g. varmrøget laks
- 1 rødløg, finthakket
- 2 store spsk. cremefraiche
- 1 bundt purløg
- 1 stk. frisk hjertesalat eller en håndfuld icebergsalat, finthakket
- 1 citron
- Friskkværnet peber
Tilbehør
- Flutes
Pynt
- Hakket purløg
- Granatæble
Fremgangsmåde Laksesalat med purløg
Pil og hak løget meget fint, gerne i en elektrisk hakker.
Hak salaten fint.
Hak purløg fint.
Findel laksen med en gaffel.
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen.
Smag til med citronsaft, friskkværnet peber og salt.
Sæt det i køleskabet i mindst en time inden servering.
Skrab de søde og let syrlige kerner med det glinsende røde frugtkød ud.
Servering
Server laksesalat i en skål og pynt evt. med lidt purløg.
Anret flutes også.
Kom lidt granatæble på tallerkenen som spises sammen med laksesalaten.
Prøv også laksesalat af varmrøget laks
Tips til Laksesalat med purløg
Du kan erstatte cremefraiche med en god mayonnaise.
Du kan erstatte purløg med dild
Kommentarer
Ingen kommentarer