Rejesalat med asparges og dild
Til 4 personer
Af Min madopskrift
Rejesalat på ristet brød, ligner lidt den klassiker næsten alle kender, nemlig hønsesalat på ristet brød. Mange brugte førhen hønsesalat på ristet brød som forret, og måske anrettet med en ananasskive som bund.
Rejesalat kan udover at blive serveret på et stykke ristet brød, serveres som tilbehør og med et stykke flutes til.
Ingredienser rejesalat :
- 200 gram rejer
- 2 spsk. syltede løg
- 2 dl. Ærter
- 2 dl. Kogte hvide asparges
- Salt og hvid peber
- 2 spsk. dild
Dressing:
- 2 dl cremefraiche
- 2 spsk. Økologisk citronsaft
- 1 tsk. Fintrevet citronskal
- 1 tsk. Paprika delikatesse
- 1 tsk. honning
Pynt:
Dild og små skiver af citron
Fremgangsmåde:
- Bland ingredienserne til dressingen i lille skål. Tag en større skål og rør ærter, rejer, løg, asparges, syltede løg, dild, salt og peber sammen.
- Hæld dressingen over og pynt med dild.
Kommentarer
Ingen kommentarer