Pariserbøf
Til 4 personer
På turiststederne i Sydspanien med danske ejere, vil du kunne se denne klassiske menu! Der er flere varianter af pariserbøf, som bliver serveret enten på rugbrød eller ristet franskbrød.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Pariserbøf klassisk opskrift
- 800 g hakket oksekød
- 4 skiver franskbrød eller rugbrød, evt. ristet på panden
- Salt og friskkværnet peber
- Smør til stegning
- 4 spsk. hakket rødløg
- 4 spsk. hakket kapers
- 4 spsk. hakket rødbede
- 4 æggeblommer, pasteuriserede
Pynt
Høvlet peberrod
Fremgangsmåde Pariserbøf klassisk opskrift
Del og form oksekødet i fire boller som trykkes lidt flade.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på en pande i ca. 3 min. på hver side.
På en anden pande ristet brødet i lidt smør på begge sider.
Kom det ristede brød på en tallerken. Fordel hakket løg, kapers, peberrod og rødbede på bøfferne og læg til sidst en rå æggeblomme i midten.
Krydr med salt og peber.
Til dem som kan lide peberrod, drysses der lidt friskrevet peberrod over også.
Prøv også Bøf grillet med urter
Skriv et svar