Let kartoffelsalat med kylling
Til fire personer
Af Min madopskrift
Hurtig og nem opskrift på kylling og kartoffelsalat, som både smager godt og er hurtig at lave. Du kan erstatte kylling med f. eks. svinemørbrad skåret i skiver og grillet og du kan erstatte grønne bønner med gulerødder eller ærter.
Ingredienser let kartoffelsalat:
- 600 g kyllingefilet
- 500 g kogte kartofler
- 2 rødløg
- 500 gram kogte grønne bønner
- 3 stk. forårsløg
- Revet økologisk citronskal
- Hakket purløg
- Hvidløg hakket
- 200 g ymer
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber.
- 1 spsk. hvidvinseddike
Fremgangsmåde let kartoffelsalat:
- Kog kyllingefileterne 10-12 min. og lad dem køle helt af.
- Skær bønner i mindre stykker og blanchér dem i letsaltet vand 1-2 min.
- Bland bønnerne med kartofler, rødløg i skiver, fintsnittede forårsløg, kylling skåret i mindre stykker, lidt revet citronskal, samt purløg.
- Rør ymer sammen med citronsaft, og lidt citronskal samt finthakket hvidløg.
- Smag dressingen til med salt og peber, evt. lidt sukker og servér til salaten.
- Dressingen kan også overhældes inden servering.
Prøv også klassisk kartoffelsalat med bacon
Kommentarer
Ingen kommentarer