Jamaica mørbrad – God som gæstemad
Til 4-6 pers.
Af Ole
Til Jamaica mørbrad skal der blandt andet bruges svinemørbrad, bacon, champignon, fløde. Se mere i opskriften.
Ingredienser Jamaica mørbrad
- 600 gr. svinemørbrad
- 100 gr. bacon i tern
- 1 ½ spsk. karry
- 2 løg
- 3 tomater
- 250 gr. champignon
- 2 ½ dl. Madlavningsfløde
- 1 lille dåse ananas ca.225 gr.
- 5 dl. Svinebouillon = 2 tern
- Salt, peber
- Maizena til jævning
- Oliemargarine eller stegemargarine
Tilbehør til Jamaica mørbrad
- Ris, kartofler og ærter og majs (frost)
Fremgangsmåde Jamaica mørbrad:
- Bacon ristes på tør sauterpande.
- Tilsæt løg i skiver og forsæt til det brunes.
- Mørbrad skæres i ca. 1 cm. skiver.
- Tilsæt mørbraden og lad det hele stege i ca. 4 min.
- Tilsæt karry, salt og peber og rør godt rundt.
- Champignon og tomater skæres i kvarte, ananas i små stk. og tilsættes.
- Kom fløde og bouillon i og lad det simre i ca. 10 min.
- Jævnes med maizena.
Tilbehør til Jamaica mørbrad:
- Ris eller kartofler, ærter og majs
- Kom evt. lidt gurkemeje i risene det ser pænt ud
Kommentarer
Ingen kommentarer