• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter

    Svinekød og flæskekød

    Fedtfattig svinemørbrad i sennepssauce


    Svinekød

    Svinekød og flæskekød er det kød vi bruger mest i vores husholdning og det er der flere grunde til. Svinekødet er altid mørt og nemt at tygge og har en sødlig smag. Derudover, findes svinekødet i rigtig mange udskæringer så det er nemt, at variere aftensmaden. Desuden er svinekød meget billigt, selv mørbraden er meget billig.

    Økologisk svinekød

    Der er virkelig forskel på økologisk svinekød og det svinekød du køber i supermarkedet. Kødet fra en økologisk gris fra friland har en helt fantastisk smag af naturen, hvorimod grisekød fra supermarkedet slet ikke har de samme smagsnuancer.

    Her er alle opskrifter med hjemmelavet svinekød og flæskekød. Lad dig inspirere af opskrifterne med grisekød og servér spændende mad fra Min Madopskrift.


    Opskrifter

    • Annes ret
    • Bun cha baguette med vietnamesiske Bun cha kødboller
    • Bun cha tilberedet over grill
    • Cordon bleu af fadkotteletter
    • Cordon bleu paneret
    • Farseret ribbensteg
    • Flæskeruller med ost og peanuts
    • Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler
    • Flæskesteg på rotisseri i gasgrill
    • Forloren hare
    • Frikadeller med Gorgonzola
    • Frikadeller med havregryn
    • Frikadeller med krydderurter
    • Frikadeller med råkostsalat og hvide kartofler
    • Frikadeller med stuvet hvidkål
    • Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagssauce
    • Gordon bleu af fadkotteletter
    • Grillet svinemørbrad med bacon
    • Grillet svinemørbrad med ratatouille
    • Grundfars til frikadeller og farsretter
    • Græske frikadeller med græske kartofler
    • Hakkebøffer af kalv-flæskekød med fyld
    • Hamburgerryg glaseret
    • Hamburgerryg med fettuccine og spinat
    • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
    • Hildas svinemørbrad med baconsvøb
    • Hjemmelavet Leverpostej
    • Hjerter i flødesauce med kartoffelmos
    • Indbagt mørbrad med hasselback kartofler
    • Indbagt svinemørbrad med bacon
    • Jamaica mørbrad
    • Koteletter i Fad – Danmarks bedste
    • Koteletter i fad med karry
    • Koteletter i fad med tomatsovs og vindruer
    • Langtidsstegt ribbensteg
    • Medaljoner af svinefilet med bacon
    • Medaljoner af svinemørbrad – Indisk inspireret
    • Medisterpølse med brun sauce
    • Medisterpølse med grønlangkål
    • Medisterpølse med stuvet spidskål
    • Moderne karbonader med blomkålssalat
    • Mørbrad grillet (Umami)
    • Mørbrad i fad klassisk opskrift
    • Mørbrad i fad med krydret tomatsauce

    Navigation til indlæg

    1 2 Next page

    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind