Svinekød og flæskekød
Svinekød
Svinekød og flæskekød er det kød vi bruger mest i vores husholdning og det er der flere grunde til. Svinekødet er altid mørt og nemt at tygge og har en sødlig smag. Derudover, findes svinekødet i rigtig mange udskæringer så det er nemt, at variere aftensmaden. Desuden er svinekød meget billigt, selv mørbraden er meget billig.
Økologisk svinekød
Der er virkelig forskel på økologisk svinekød og det svinekød du køber i supermarkedet. Kødet fra en økologisk gris fra friland har en helt fantastisk smag af naturen, hvorimod grisekød fra supermarkedet slet ikke har de samme smagsnuancer.
Her er alle opskrifter med hjemmelavet svinekød og flæskekød. Lad dig inspirere af opskrifterne med grisekød og servér spændende mad fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Annes ret
-
Bun cha baguette med vietnamesiske Bun cha kødboller
-
Bun cha tilberedet over grill
-
Cordon bleu af fadkotteletter
-
Cordon bleu paneret
-
Farseret ribbensteg
-
Flæskeruller med ost og peanuts
-
Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler
-
Flæskesteg på rotisseri i gasgrill
-
Forloren hare
-
Frikadeller med Gorgonzola
-
Frikadeller med havregryn
-
Frikadeller med krydderurter
-
Frikadeller med råkostsalat og hvide kartofler
-
Frikadeller med stuvet hvidkål
-
Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagssauce
-
Gordon bleu af fadkotteletter
-
Grillet svinemørbrad med bacon
-
Grillet svinemørbrad med ratatouille
-
Grundfars til frikadeller og farsretter
-
Græske frikadeller med græske kartofler
-
Hakkebøffer af kalv-flæskekød med fyld
-
Hamburgerryg glaseret
-
Hamburgerryg med fettuccine og spinat
-
Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
-
Hildas svinemørbrad med baconsvøb
-
Hjemmelavet Leverpostej
-
Hjerter i flødesauce med kartoffelmos
-
Indbagt mørbrad med hasselback kartofler
-
Indbagt svinemørbrad med bacon
-
Jamaica mørbrad
-
Koteletter i Fad – Danmarks bedste
-
Koteletter i fad med karry
-
Koteletter i fad med tomatsovs og vindruer
-
Langtidsstegt ribbensteg
-
Medaljoner af svinefilet med bacon
-
Medaljoner af svinemørbrad – Indisk inspireret
-
Medisterpølse med brun sauce
-
Medisterpølse med grønlangkål
-
Medisterpølse med stuvet spidskål
-
Moderne karbonader med blomkålssalat
-
Mørbrad grillet (Umami)
-
Mørbrad i fad klassisk opskrift
-
Mørbrad i fad med krydret tomatsauce