Agurkesalat frisklavet – Danmarks bedste opskrift
Agurkesalat Danmarks bedste opskrift, er frisklavet inden servering.
Der er friske agurker รฅret rundt, sรฅ der er ingen grund til at lave agurkesalat og komme den pรฅ glas.
Frisklavet agurkesalat smager meget anderledes og bedre end den pรฅ glas.
Denne agurkesalat er hurtig og nem at lave. Den er mild og lรฆkker i smagen. Har du fรธrst prรธvet vores opskrift pรฅ agurkesalat, er vi sikker pรฅ, at vil du ikke kรธbe agurkesalat pรฅ glas mere.
Ingredienser Agurkesalat frisklavet:
- 1 alm. stรธrrelse agurk
- 2 dl. eddike
- 1 dl. sukker
- 1 spsk. honning
- ยฝ dl. vand (Kogende)
- Salt og peber
Fremgangsmรฅde Agurkesalat frisklavet
Vask og skyld agurken. Du kan vรฆlge at skrรฆlle agurken, hvis du รธnsker en lys agurkesalat uden skrรฆl.
Tag et mandolinjern og snit agurken fint. Dette kan gรธres med en skarp kniv.
Bland eddike og sukker og rรธr det rundt indtil sukkeret er oplรธst. Kom agurkeskiver i, smag til med honning, salt og peber.
Agurkesalat Danmarks bedste skal nu trรฆkke en halv time.
Du kan ogsรฅ prรธve hjemmelavet agurkesalat med dild
Tips tilย Agurkesalat frisklavet
Smag pรฅ lagen, er den for sur, kommes lidt ekstra sukker i.
Der kan kommes dild i.
Agurkesalaten er perfekt til grydestegt kylling med brun sauce





Based on 3 Review(s)

















Kommentarer
Ingen kommentarer