Agurkesalat frisklavet – Danmarks bedste opskrift
Agurkesalat Danmarks bedste opskrift, er frisklavet inden servering.
Der er friske agurker året rundt, så der er ingen grund til at lave agurkesalat og komme den på glas.
Frisklavet agurkesalat smager meget anderledes og bedre end den på glas.
Denne agurkesalat er hurtig og nem at lave. Den er mild og lækker i smagen. Har du først prøvet vores opskrift på agurkesalat, er vi sikker på, at vil du ikke købe agurkesalat på glas mere.
Ingredienser Agurkesalat frisklavet:
- 1 alm. størrelse agurk
- 2 dl. eddike
- 1 dl. sukker
- 1 spsk. honning
- ½ dl. vand (Kogende)
- Salt og peber
Fremgangsmåde Agurkesalat frisklavet
Vask og skyld agurken. Du kan vælge at skrælle agurken, hvis du ønsker en lys agurkesalat uden skræl.
Tag et mandolinjern og snit agurken fint. Dette kan gøres med en skarp kniv.
Bland eddike og sukker og rør det rundt indtil sukkeret er opløst. Kom agurkeskiver i, smag til med honning, salt og peber.
Agurkesalat Danmarks bedste skal nu trække en halv time.
Du kan også prøve hjemmelavet agurkesalat med dild
Tips til Agurkesalat frisklavet
Smag på lagen, er den for sur, kommes lidt ekstra sukker i.
Der kan kommes dild i.
Agurkesalaten er perfekt til grydestegt kylling med brun sauce
Kommentarer
Ingen kommentarer