Coleslaw med chili
Til 4 personer
Af min madopskrift
Coleslaw med chili er en lækker pikant ingrediens som giver vores coleslaw, lidt ekstra smag.
Du kan erstatte hvidkål med spidskål i opskriften.
Coleslaw med chili er meget nem og enkel opskrift. Tilsæt blot den mængde dressing, som du synes er passende.
Ingredienser Coleslaw med chili
- ¼ lille hvidkålshoved eller spidskål
- 4 gulerødder
- 1 stængel bladselleri
- ½ rød frisk chili
Dressing
- 1 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. citronsaft
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. sød chilisauce
- Salt og peber
- ¼ tsk. Spidskommen (Kan udelades)
- 1 spsk. frisk koriander
Fremgangsmåde Coleslaw med chili
- Skyl hvidkål og fjern de yderste blade. Skær og snit hvidkål fint. Riv gulerødder på et rivejern eller snit dem med en stor kniv.
- Skyl bladselleri og snit den i tynde skiver.
- Hak chili meget fint.
- Hak koriander fint.
- Bland kål, chili, koriander, bladselleri og revet gulerødder i en skål og sæt det køligt.
- Bland de resterende ingredienser til dressing i en anden skål.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Hæld alle ingredienserne sammen i en skål og bland.
- Pynt med frisk koriander.
- Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i ca. 1 time før servering.
Tips til Coleslaw med chili
- Spidskommen bruges ofte sammen med chili og afrunder smagen, men mange kan ikke lide spidskommen. Spidskommen kan udelades
- Koriander er en meget spændende, men særpræget krydderi, som bliver brugt i det asiatiske køkken. Kan udelades.
Kommentarer
Ingen kommentarer