Hurtige sprรธde pommes frites i friture
Pommes frites er lidt tidskrรฆvende, hvis du vil have dem helt perfekt.
Vi har lavet en opskrift som vi selv bruger ofte, da vi gerne vil spare lidt tid. Pommes frites bliver ganske gode alligevel.
Brug store aflange bagekartoflerย til pommes frites. Bagekartoflerย er “blรธde” kartofler som er perfekte til pommes frites.
Af Min madopskrift
Ingredienser hurtige pommes frites:
- Store aflange bagekartofler
- Groft salt
Fremgangsmรฅde:
Kartofler skrรฆlles og skรฆres til firkantede pommes frites. Lรฆg pommes frites i en gryde med koldt vand.
Nรฅr alle pommes frites er skรฅret og lagt i gryden, hรฆldes vandet fra, og pommes frites tรธrres grundigt og koges i friture, som er omkring 140-150 grader varmt, til de begynder at blive mรธre, og har lidt farve. Det tager ca. 5 minutter.
Det er vigtigt ikke at komme for meget i frituren, da pommes frites sรฅ klumper sammen og temperaturen daler drastisk, sรฅ gรธr det ad flere omgange, og kun smรฅ portioner i.
Efterhรฅnden som pommes er fรฆrdige, lรฆgges de i pรฅ en stor bradepande eller lign.
Lige inden de skal spises, kommes de i varm friture (190 grader) til de er gyldne og sprรธde. Dette gรธres ogsรฅ i flere hold. Dryp dem af pรฅ fedtsugende papir, kรธkkenrulle eller rent bomuldsklรฆde.
Pommes frites gives et drys groft salt inde de serveres.
Tilbyd frisklavet grov remoulade eller chilimayonaise til.
Mรฅske du ogsรฅ vil prรธve verdens bedste pommes frites





Based on 8 Review(s)

















Kommentarer
Ingen kommentarer