Kalkunruller
Til 4 personer
Kalkunruller med krydderurter er god Dansk mad.
Det fedtfattige kalkunkød, får masser af smag fra ost og krydderurter. En god ret, som det tager ca. 30 min. at lave.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Lun kartoffelsalat
- Halv grydefuld vand
- 2 tsk. salt
- 1 kg små pillekartofler
- 2 stk. løg skåret i både
- 1 ½ dl piskefløde
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk purløg, skåret i 1 cm. stykker
- 1 håndfuld klippet brøndkarse
- 1 tsk. honning
- Friskkværnet peber
Ingredienser Kalkunruller
- 4 stykker brystkød (ca. gram 800 i alt)
- 100 gram revet ost
- 1 dl klippet brøndkarse
- 1 tsk. salt
- Friskkværnet peber
- 50 g smør
Tilbehør til Kalkunruller med lun kartoffelsalat
- Dampede broccoli
- Lun Kartoffelsalat
Fremgangsmåde Kalkunruller med lun kartoffelsalat
Kog kartofler møre ved svag varme under låg i en stor gryde med 1 tsk. salt.
Tilsæt løg efter ca. 5 min og kog kartofler og løg i ca. 5 min mere til de er møre.
Hæld vandet fra kartofler og løg og sæt det til side i gryden.
Kalkunruller
Bank Kalkunkød med en kødhammer så de bliver ens tykkelsen.
På hver kalkunschnitzel lægges der ost, brøndkarse, og en klat smør og der krydres med salt og peber.
Rul hver kalkunschnitzel rundt om ost, brøndkarse, salt og peber.
Hold dem sammen med kødnåle eller tandstikkere.
Lad smørret bruse af på en stor stegepande og steg kalkunschnitzler ved god varme i ca. 12 – 15 min. eller til de er gennemstegte. Sørg for at ruller bliver stegt hele vejen rundt, så vend dem jævnligt.
Lun kartoffelsalat med dressing
Tag en stor blender. Kom fløde, hvidløg, krydderurter, og honning i en blender og blend det til det har en passende konsistens. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tag nu gryden med kartofler og løg.
Vend de lune kartofler og løg sammen med dressingen.
Smag den lune kartoffelsalat til med salt og peber.
Servering
Server kalkunschnitzler med lun kartoffelsalat til. Evt. også en kølig hvidvin til.
Tips til kalkunschnitzler med lun kartoffelsalat
Du kan erstatte kalkun med skinke eller kylling.
Kommentarer
Ingen kommentarer