Makrontærter med brombær, æbler eller pærer
Til 6 personer
Lækre små tærter, som både dufter og smager pragtfuldt.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Makrontærter med brombær:
- 250 gram hvedemel
- 125 gram sukker
- 2 æggeblommer
- Vaniljestang
- 125 gram smør, blødt
Fyld til Makrontærter med brombær:
- 75 gram sukker
- 75 gram makroner
- 100 gram brombær
- 2 æbler eller pærer
- 2 æggehvider
- 1 spsk. vand
Pynt:
- Flormelis
Tilbehør til Makrontærter med brombær:
- Vaniljecremefraiche eller flødeskum
Fremgangsmåde Makrontærter med brombær:
Flæk vaniljestang og skrab kornene ud.
Bland mel, vand, vanilje, sukker og smør sammen i en stor skål. Kom æggeblommerne i, og saml dejen.
Rul dejen ud og kom dejen i 6 smurte bageforme.
Pisk æggehviderne stive. Hæld forsigtig i en lind strøm sukkeret i, mens der piskes. Pisk indtil du har en sej guf.
Knus makronerne til små stykker som vendes i guffen.
Fordel gufblandingen i bunden af tærterne.
Rens og skyld brombær og æbler eller pærer.
Fjern kernehuset fra frugterne og skær den i tynde både.
Fordel æbler eller pærer og brombær i tærterne.
Knus chokoladen og kom det med i.
Tænd ovnen og bag tærterne ved 180 grader i ca. 45 til 50 minutter midt i ovnen, eller indtil de er gyldne og sprøde.
Lad tærterne afkøle på risten og drys flormelis.
Server makrontærter med brombær som de er, eller tilbyd vaniljecremefraiche eller flødeskum til.
Prøv også æbletærte med marcipan
Tips til Makrontærter med brombær:
Brombær kan udskiftes med hindbær.
Kommentarer
Ingen kommentarer