Singapore nudler med svinekรธd
Af Min Madopskrift
Til 4 personer
Singapore nudels er en klassisk ret med svinekรธd, nudler og grรธntsager fra Singapore. Smagen er god og kraftig med en flot farve. Umiddelbart skulle man ikke tro, at Singapore nudler er noget sรฆrligt, men det er en dejlig sund, let men alligevel mรฆttende og lรฆkker ret.
Min Madopskrift har Singapore nudler som en favorit menu, og retten er pรฅ vores KONGEMAD side.
Ingredienser:
- 300 g risnudler
- 2 spsk. olie
- 2 fed hakket hvidlรธg
- 1 svinemรธrbrad skรฅret i strimler
- 300 g rejer
- 1 stort lรธg skรฅret i tynde bรฅde
- 2 spsk. god karry
- 1 tsk. gurkemeje
- ยฝ tsk. revet ingefรฆr
- 150 g grรธnne bรธnner, skรฅret diagonalt i mindre stykker
- 1 stor gulerod skรฅret i aflange smรฅ strimler
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sojasauce
- 200 g forรฅrslรธg eller bรธnnespirer i fine strimler
Pynt:
Finthakket forรฅrslรธg
Fremgangsmรฅde:
Opblรธd risnudlerne i kogende vand i 5 minutter eller til de er blรธde, hรฆld vandet fra.
Opvarm nu en spsk. af olien i en wok, og tilsรฆt en ting af gangen. Fรธrst hvidlรธg, sรฅ karry, gurkemeje, ingefรฆr, mรธrbradstykker og rejer.
Steg under omrรธring i 2-3 min, tilsรฆt bรธnner, lรธg, gulerod, sukker og salt. Tilsรฆt evt. lidt vand.
Skru ned pรฅ middel varme og varm det igennem i ca. 10 minutter.
Tilsรฆt nudler og sojasauce og vend det i med 2 trรฆskeer.
Tilsรฆt salt peber og sukker efter behag.
Pynt evt. med lidt forรฅrslรธg.
Server straks.



















Kommentarer
Ingen kommentarer