Nutella Kage i ovn
Til 8 personer
Af Julie Fie – Min Madopskrift
Hvis du også er én af dem som ELSKER nutella og kunne spise fra bøtten med en ske (hvis du altså fik lov), så vil du også elske denne opskrift på den lækreste nutella chokolade kage.
Nutella Kage smager som en drøm og er altid et hit til nutella elskende folk og så er det tilmed en simpel og nem kage, så selv vi studerende kan være med både tidsmæssigt men også økonomisk 😀
Det skal du bruge:
- 3 æg
- 400 g Nutella
- 50 g mandelmel
- ½ tsk. bagepulver
- 1 nip salt
Fremgangsmåden:
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Først piskes æggene luftige.
- Herefter kommer du Nutella i mikroovnen og luner den i 1 min. – HUSK og røre i den, når der er gået cirka 30 sekunder.
- Rør nu Nutella i æggemassen og bland mel med salt og bagepulver og kom det hele sammen og rør rundt.
- Hæld nu dejen i en smurt form (cirka 30 x 20 cm) og bag kagen i cirka 18 – 20 min.
- Og VOLA! Så er der lækker – LÆKKER nutella kage klar 😀
Prøv også nougat snack
* TIP!:
- Du kan pynte med flormelis eller glasur på toppen. ELLER hvis du nu vil være et rigtig skarn, kan du gemme noget nutella og komme på toppen af kagen – det er nu heller ikke helt skidt 😉
- Desserten er lækker med vaniljeis til og evt. noget frisk frugt, da kagen godt kan virke MEGET tung 😀 (surprise).
Rigtig god fornøjelse og husk nu og nyd vinteren. Selvom det er mørkt og trist så elsker jeg denne tid fordi det er den bedste årstid hvor der er undskyldning for ren hygge med stearinlys, varm kakao, spil med familien, varme tæpper og selvfølgelig EN GOD NUTELLA KAGE :-D.
Husk det er først til sommer vi skal ses i bikini/shorts igen, så tag du bare et stykke eller 2 ekstra og skru op for hyggen. Vi kan lige så godt nyde det mens vi kan 😉
Mange varme vinter hilsner Julie Fie Geisle
Madskribent på Min madopskrift.
OBS!
* Har du spørgsmål, ris/ros eller bare gode råd til opskriften, er du velkommen til at sende mig en mail på; Juliefiegeisle@hotmail.com ELLERS må du også meget gerne give en kommentar til opskriften i kommentarfeltet under opskriften. Det ville vi sætte stor pris på – man kan jo altid blive bedre 🙂
Vi ses!
Kommentarer
Ingen kommentarer