• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Alle madopskrifter

    Glutenfri burgerboller

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 2, 2021

    Glutenfri burgerboller

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Glutenfri burgerboller med sesamfrø

    Af Min Madopskrift

    Antal 6 stk.

    Glutenfri burgerboller
    Glutenfri burgerboller med sesamfrø

    Glutenfri burgerboller med en god sprød skorpe og en blød krumme. Burgerboller kan fyldes med din favorit tilbehør til burger eller som en sandwich. De holder sig fint til næste dag hvis de bliver opbevaret i en plastikpose og er som nybagte efter en tur på brødristeren eller lunet i ovnen.

    Ingredienser:

    • 4½ dl lunkent vand
    • 25 g gær
    • 1½ tsk. honning
    • 1 lille tsk. salt
    • 2 spsk. olivenolie
    • 2 spsk. Fiber
    • 100 g majsmel
    • ca. 260 g rismel
    • 1 æg til pensling
    • sesamfrø

    Fremgangsmåde:

    Gær og honning røres ud i vandet. Lad det stå ca. 5 min, så gæren går i gang med at arbejde og bruser op. Rør salt og olie i. Pisk Fiber i med et piskeris og lad det stå og gelere et par min. Gele bliver ret tyk og sej.

    Tilsæt så majsmel og 150 g rismel mens der piskes med en elpisker (med dejkroge) eller i røremaskine. Tilsæt derefter resten af rismelet men hold lidt tilbage.

    Rør det godt sammen til dejen er næsten fast. Hæld dejen ud på bordet med lidt rismel under. Ælt den i hånden og tilsæt rismel, til den ikke klistrer mere men er næsten fast og glat. Den kan suge meget mel, så hold lidt igen. Den skal ikke æltes så grundigt som en alm. dej af hvedemel.

    Del dejen i 6 stykker. Form stykkerne til flade boller ca. 2 cm høje og læg dem på bageplader med bagepapir under. Lad dem hæve på pladen under et viskestykke i ca. 1 time. Bollerne pensles med sammenrørt æg og drysses med sesamfrø.

    Bag bollerne ved 200 °C i alm. ovn eller 180 °C i varmluftovn i ca. 30 min. Tag bollerne ud og lad dem køle af på en rist.

    Efter ca. 10 minutter er glutenfri burgerboller afkølet og klar til brug

    Tips

    Velegnet til frysning

    Kilde og billede fra glutenfristart

     

    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Glutenfri burgerboller
    Udgivet den:
    2013-08-28
    Forberedelsestid:
    1H20M
    bagetid:
    30M
    Totaltid
    1H50M
    Rating:
    31star1star1stargraygray Based on 28 Review(s)
    « Dyrk i potter og baljer
    Brombærmarmelade »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk, Burgere, Glutenfri Tags: Glutenfri burgerboller, Glutenfri burgerboller med sesamfrø

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind