• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Desserter

    Chokoladefondue guide

    Af Julie Fie Opdateret 12 måneder siden

    Chokoladefondue

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Chokoladefondue fra summerbird

    Opskrift på en chokoladefondue

     

    Af Julie Fie – Min Madopskrift

    Nogle gange må det gerne være sundt – men også usundt … og hvordan kombinerer man så lige det?

    Jo man laver da chokoladefondue. Her kan man bruge alle slags lækre frugter man kunne drømme om og oveni tildække dem med den lækreste chokolade – både mørk, lys og hvis chokolade kan bruges så i denne opskrift er det kun din fantasi og smagsløg, som sætter grænserne 🙂

    Chokoladefondue
    Chokoladefondue er hyggeligt at samles om

    Det skal du bruge:

    Som det ses på billedet havde vi sådan nogle smarte chokoladefondue sæt fra summerbird hvor man tænder et stearinlys i bunden og så putter man chokoladen i skålen og vupti! Så smelter det i løbet af ingen ting.

    Hvis du ikke lige ligger inde med et fonduesæt i forvejen kan du sagtens lave et vandbad og smelte chokoladen i en gryde ELLER du kan komme den i en dyp tallerken og ind i mikroovnen i nogle sekunder så smelter den også hurtigt her. 🙂

    • Lys, Mørk eller hvid chokolade – ja eller alle 3 dele hvis man nu ikke kan vælge og vil have det hele
    • Frugten – her sætter du kun selv grænser men man kan bl.a. bruge:
    • Banan
    • Æble
    • Appelsin
    • Pære
    • Jordbær
    • Vindruer
    • Ananas
    • Kiwi
    • Melon – alle slags meloner er velegnet efter min mening
    • Mandariner/Klementiner
    • Mango
    • Grapefrugt
    • Fersken
    • Abrikos
    • Dadler kan også dyppes i chokoladen og smager fantastisk faktisk
    • Rosiner – man kan købe nogle store nogle så de er lidt nemmere og finde nede i skålen igen
    • Nødder kan også kommes i og dyppes i chokoladen – det smager også ret godt faktisk med sådan en overtrukket mandel eller hasselnød
    • Kokos
    • Hindbær og blåbær
    Sådan gør du:
    • Det er meget enkelt. Du opvarmer chokoladen – skæres det ønskede tilbehør ud/kommer det i skåle og stiller det hele på bordet med en gaffel til hver. – Så er det bare og lange til fadet og nyde en masse lækkert tilbehør overtrukket med den lækreste chokolade.

    VELBEKOMME 🙂 – mums!

    Se også raclette guiden 

    Mange varme januarhilsner og med ønske om et dejligt 2016 fra

    Julie Fie Geisle

    Madskribent på Min madopskrift.
    OBS!
    * Har du spørgsmål, ris/ros eller bare gode råd til opskriften, er du velkommen til at sende mig en mail på; Juliefiegeisle@hotmail.com ELLERS må du også meget gerne give en kommentar til opskriften i kommentarfeltet under opskriften. Det ville vi sætte stor pris på – man kan jo altid blive bedre 🙂

    ** Kunne du derudover tænke dig at være en del af Min Madopskrift og har du selv nogle lækre opskrifter m.m. du gerne vil dele med os og andre her på siden? Så opret dig en bruger her på Min Madopskrift, og vær med til at dele dine gode idéer, opskrifter, ris/ros m.m. med os og andre brugere. Det er hyggeligt og sjovt og så får man på den måde også en masse ny inspiration og viden til madlavningen.

    Vi ses!

    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Skyr med vanilje og mango med mysli
    Oliventapenade bedste opskrift »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Desserter Tags: Chokoladefondue, Chokoladefondue fra summerbird, Chokoladefondue guide

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind