• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Fisk og skaldyr

    Rejecocktail med melon

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Rejecocktail med melon

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total10
    • 8
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Det er en nem opskrift på rejecocktail med melon og rejer. Der skal bruges lidt ingredienser, men til gengæld får man også en lækker dressing, som bare sidder lige i skabet, hvis man er til lidt mere frisk smag. Dressingen som vi bruger her, løfter smagen og så meget, at man godt kan “slippe af sted med” at bruge de mindre og lidt billige rejer. Ellers vil vi anbefale de helt store rejer og gerne frisk fra fiskehandleren. De frosne bliver aldrig lige så gode som de friske, selvom mange siger der ikke er forskel.

    Prøv også rejcocktail med mango

    Gå til
    • Dressing
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • Rejecocktail med frugt opskrift
    • Kan retten fryses ned
    • Kan man forberede noget på forhånd
    • Hvad er det mest populære tilbehør
    • Kan retten laves med spicy

    Dressing

    Der var engang, at man kun forbandt rejecocktail med thousand island dressing, men sådan er det heldigvis ikke mere. Der er som sådan ikke noget galt med den dressing, men det bliver lidt kedeligt i længden, at spise den samme ret igen og igen. Denne dressing med græsk yoghurt er dejlig cremet og har en lækker mild krydret smag som passer perfekt til rejecocktail med melon.

    Rejecocktail med chili
    Rejecocktail med chili til 4 personer

    📋 Opskrift

    Rejecocktail med melon

    Rejecocktail med melon

    Opskrift på skøn rejecocktail med honningmelon eller galiamelon. Der kan også bruges anden melon.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Arbejdstid 15 min
    Samlet tid 20 min
    Ret Forret
    Køkken Dansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 21 %

    Ingredienser
      

    • 400 g Rejer
    • ½ stk. Icebergsalat
    • 2 stk. Tomat
    • 50 g Asparges (Friske eller på glas)
    • 1 stk. Citron
    • ½ stk. Honningmelon (Eller anden melon, f.eks. galiamelon)

    Dressing

    • 2 dl Græsk yoghurt (Kan erstattes af cremefraiche)
    • 2 spsk. Ketchup
    • 1 spsk. Mayonnaise
    • 1 spsk. Fiskesauce
    • ½ stk. Chili (finthakket rød)
    • 2 spsk. Limesaft
    • 1 spsk. Citronsaft
    • 2 tsk. Sirup (eller sukker)
    • ½ tsk. Salt og knivspids friskkværnet peber

    Pynt

    • 50 g Kaviar
    • 1 spsk. Dild (finthakket)

    Tilbehør

    • 1 stk. Flutes

    Sådan gør du
     

    • Snit salaten fint og kom den i et dørslag og skyl den godt. Dup den tør i et rent viskestykke.
    • Skær melon igennem og del den igen så du har 4 stykker. Skrab kernerne ud. Skær melonen ud i lidt grove stykker. Skyl tomat og skær den i fine stykker. Fjern top og bund.
    • Hæld rejer i et dørslag og skyld dem under rindende vand. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
    • Læg lidt salat i bunden af et cocktailglas. Kom lidt rejer ovenpå. Fordel tomat og melonstykker.
    • Kom en klat dressing ovenpå og stik lidt asparges ind i dressingen. Pynt evt. med kaviar og dild. Kan udelades.
    • Salaten lægges på en tallerken. Rejerne kommes ovenpå salaten. Melonstykkerne kommes rundt i kanten. Asparges kommes på til sidst, og der sluttes af med at pynte med dild og evt. kaviar.SERVERINGServeres med en passende dressing og flutes. Dejlig frisk forret.

    Dressing

    • Rør ingredienserne til dressingen sammen og lad den trække lidt i køleskabet. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.

    Servering

    • Skær flutes ud i skrå skiver og anret dem i en brødkurv.

    Noter

    Hvis du bruger friske asparges, skal de dampes til de er møre.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 410kcal (21%) | Kulhydrater: 53g (18%) | Protein: 37g (74%) | Fedt: 7g (11%) | Mættet fedt: 1g (6%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 6g (25%) | Sukker: 24g (27%) | Vitamin A: 1160IU (23%) | Vitamin C: 66mg (80%) | Calcium: 317mg (32%) | Jern: 5mg (28%)
    Keyword Rejecocktail med melon
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Samlet til 15 min. Til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 400 g Rejer
    • ½ stk. Icebergsalat
    • 2 stk. Tomat
    • 50 g Asparges Friske eller på glas
    • 1 stk. Citron
    • ½ stk. Honningmelon Eller anden melon, f.eks. galiamelon

    ? Dressing

    • 2 dl Græsk yoghurt Kan erstattes af cremefraiche
    • 2 spsk. Ketchup
    • 1 spsk. Mayonnaise
    • 1 spsk. Fiskesauce
    • ½ stk. Chili finthakket rød
    • 2 spsk. Limesaft
    • 1 spsk. Citronsaft
    • 2 tsk. Sirup eller sukker
    • ½ tsk. Salt og knivspids friskkværnet peber

     🍒Pynt

    • 50 g Kaviar
    • 1 spsk. Dild finthakket

    🥗 Tilbehør

    • 1 stk. Flutes

    🔪 Sådan gør du

    1. Snit salaten fint og kom den i et dørslag og skyl den godt. Dup den tør i et rent viskestykke.
    2. Skær melon igennem og del den igen så du har 4 stykker. Skrab kernerne ud. Skær melonen ud i lidt grove stykker. Skyl tomat og skær den i fine stykker. Fjern top og bund.
    3. Hæld rejer i et dørslag og skyld dem under rindende vand. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
    4. Læg lidt salat i bunden af et cocktailglas. Kom lidt rejer ovenpå. Fordel tomat og melonstykker.
    5. Kom en klat dressing ovenpå og stik lidt asparges ind i dressingen. Pynt evt. med kaviar og dild. Kan udelades.
    6. Salaten lægges på en tallerken. Rejerne kommes ovenpå salaten. Melonstykkerne kommes rundt i kanten. Asparges kommes på til sidst, og der sluttes af med at pynte med dild og evt. kaviar.
    7. Serveres med en passende dressing og flutes. Dejlig frisk forret.

    ? Servering

    1. Skær flutes ud i skrå skiver og anret dem i en brødkurv.

    ? Dressing

    • Rør ingredienserne til dressingen sammen og lad den trække lidt i køleskabet. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.

    💭 Tips

    • Du kan også tilsætte ananas i tern, hvis du ønsker en friskere rejecocktail

    Rejecocktail med frugt opskrift

    Vores rejecocktail er med melon, men den kunne også være med anden frugt, som f.eks. mango, pære, æble og andre søde friske frugter.

    Kan retten fryses ned

    Nej, det er den ikke velegnet til.

    Kan man forberede noget på forhånd

    Ja, man kan røre dressingen sammen på forhånd.

    Hvad er det mest populære tilbehør

    Flutes ev.t med hvidløg og smør.

    Kan retten laves med spicy

    Ja, kom lidt cayennepeber eller finthakket rød chili i dressingen.

    Rejecocktail med honningmelon
    Rejecocktail med honningmelon

    Del meget gerne
    • Total10
    • 8
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Boller i rød karry med ris
    Sticky crispy beef »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Fisk og skaldyr, Forretter, Tilbehør til mad Tags: Asparges, chili, citron, dild, Græsk yoghurt, icebergsalat, Kaviar, lime, Melon, rejer, Tomat

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind