Kalveschnitzel Italiensk opskrift med pasta
Til 2 personer
Fra vores rejse til det skรธnne Rom, fik vi denne opskrift med hjem.
Kalveschnitzel med, mozzarella, pasta og salvie, er en typisk Italiensk menu, som bรฅde smager godt og er nem at tilberede.
Tilbered fรธrst tomatsaucen og tilbered schnitzler nรฅr saucen er ved at vรฆre fรฆrdig.
Ingredienser Kalveschnitzel Italiensk opskrift
- 2 kalveschnitzler af ca. 150 til 200 gram
- 2 stk. tรธrret parmaskinke
- 8 salvieblade
- 1 pakke frisk mozzarella
- 2 spsk. grรธn pesto
- Olie
- Salt og peber
- 2 kรธdnรฅle
Tomatsauce
- 1 lรธg, finthakket
- 2 fed hvidlรธg, presset
- Olivenolie
- 1 dรฅse flรฅede tomater
- Balsamicoeddike
- Paprika
- 2 spsk. brun farin
- 1 cl. Whisky
- Salt og peber
Tilbehรธr
Kogt pasta
Fremgangsmรฅde Kalveschnitzel Italiensk opskrift
Tag en kรธdhammer og bank kรธdet lidt. Lรฆg kรธdet i et ildfast fad. Lรฆg nu salvieblade pรฅ.
Tag parmaskinken, og kom 1 spsk. pesto pรฅ hver. Tryk den side hvor pestoen er pรฅ, ned mod Kalveschnitzel og salvieblade.
Skรฆr mozzarella ud i skiver og lรฆg dem pรฅ. ยฝ mozzarella, kan vรฆre i overkanten, sรฅ brug hvad der er plads til.
Dryp olie over og krydr med salt og peber.
Foldes over og lukkes med en kรธdnรฅl. Sรฆt den pรฅ hรธjkant. Dryp lidt ekstra olie over.
Sรฆt det i kรธleskabet.
Svits lรธg og hvidlรธg i en gryde og lidt olie. Kom paprika med, og svits det hele i ca. 1 minut.
Hรฆld tomater i og rรธr rundt. Krydr med salt og peber.
Lad det hele simre under lรฅg, i en halv times tid.
Smag nu til med, farin, whisky, balsamicoeddike og salt og peber.
Kog pastaen.
Forvarm ovnen til 275 grader og sรฆt fadet ind. Det skal have ca. 10 minutter, sรฅ er kรธdet stadig rรธdt. Du kan evt. sรฆtte et stegetermometer i kรธdet.
Servering
Kom lidt kogt pasta pรฅ en tallerken, kom tomatsaucen over og lรฆg kalveschnitzel ved siden af.
Prรธv ogsรฅ vores opskrift pรฅ mรธr culotte og cuvette
Tips til Kalveschnitzel Italiensk opskrift
Du kan erstatte kalvekรธd med mรธrt oksekรธd



















Kommentarer
Ingen kommentarer