Kalveschnitzel Italiensk opskrift med pasta
Til 2 personer
Fra vores rejse til det skønne Rom, fik vi denne opskrift med hjem.
Kalveschnitzel med, mozzarella, pasta og salvie, er en typisk Italiensk menu, som både smager godt og er nem at tilberede.
Tilbered først tomatsaucen og tilbered schnitzler når saucen er ved at være færdig.
Ingredienser Kalveschnitzel Italiensk opskrift
- 2 kalveschnitzler af ca. 150 til 200 gram
- 2 stk. tørret parmaskinke
- 8 salvieblade
- 1 pakke frisk mozzarella
- 2 spsk. grøn pesto
- Olie
- Salt og peber
- 2 kødnåle
Tomatsauce
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- Olivenolie
- 1 dåse flåede tomater
- Balsamicoeddike
- Paprika
- 2 spsk. brun farin
- 1 cl. Whisky
- Salt og peber
Tilbehør
Kogt pasta
Fremgangsmåde Kalveschnitzel Italiensk opskrift
Tag en kødhammer og bank kødet lidt. Læg kødet i et ildfast fad. Læg nu salvieblade på.
Tag parmaskinken, og kom 1 spsk. pesto på hver. Tryk den side hvor pestoen er på, ned mod Kalveschnitzel og salvieblade.
Skær mozzarella ud i skiver og læg dem på. ½ mozzarella, kan være i overkanten, så brug hvad der er plads til.
Dryp olie over og krydr med salt og peber.
Foldes over og lukkes med en kødnål. Sæt den på højkant. Dryp lidt ekstra olie over.
Sæt det i køleskabet.
Svits løg og hvidløg i en gryde og lidt olie. Kom paprika med, og svits det hele i ca. 1 minut.
Hæld tomater i og rør rundt. Krydr med salt og peber.
Lad det hele simre under låg, i en halv times tid.
Smag nu til med, farin, whisky, balsamicoeddike og salt og peber.
Kog pastaen.
Forvarm ovnen til 275 grader og sæt fadet ind. Det skal have ca. 10 minutter, så er kødet stadig rødt. Du kan evt. sætte et stegetermometer i kødet.
Servering
Kom lidt kogt pasta på en tallerken, kom tomatsaucen over og læg kalveschnitzel ved siden af.
Prøv også vores opskrift på mør culotte og cuvette
Tips til Kalveschnitzel Italiensk opskrift
Du kan erstatte kalvekød med mørt oksekød
Kommentarer
Ingen kommentarer