Kylling med ananas
Til 4 personer
Kylling med ananas og cocktailpølser, er en af de retter som eksploderer i mange stærke smagsnuancer og Umami. Tilsæt evt. porre hvis du ønsker lidt grønt i retten også.
Vi har eksperimenteret i køkkenet med en menu som man enten vil synes smager fantastisk, eller er lidt for meget!
Prøv og bedøm den selv!
Af Min madopskrift
Ingredienser Kylling med ananas og cocktailpølser i ovn
- 800 gram kyllingebryst eller filet, skåret i stykker
- 150 gram bacon i skiver
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse ananas i små stykker i egen juice
- ¼ l piskefløde
- 1 løg, skåret i halve ringe
- 1 pakke cocktailpølser
- Evt. 1 porre
- Salt og peber
Tilbehør til Kylling med ananas og cocktailpølser i ovn
Kogte hvide ris.
Fremgangsmåde Kylling med ananas og cocktailpølser i ovn
Tænd ovnen på 200 grader.
Svits bacon på en stegepande til den er næsten færdig.
Tilsæt løg og cocktailpølser på panden og steg dem gyldne.
Tag det af panden.
Svits nu kyllingestykker i stegefedtet, til de er gennemstegte.
Kom det hele op i et ildfast fad.
Snit nu porren og kom den i, hvis du tilsætter grønt.
Kom kokosmælk og fløde op i fadet.
Tilsæt ananasstykker.
Krydr med salt og peber.
Rør det hele godt sammen.
Kom fadet ind i ovnen på nederste rille og giv retten ca. 20 min. eller indtil, toppen har fået farve.
I mellemtiden koges ris som anvist på posen.
Prøv også kylling med kokosmælk
Servering
Kom en portion ris på en tallerken og tag en stor grydeske og hæld indholdet fra fadet over.
Tilbyd vand med citron til.
Skriv en kommentar