Kyllingebryst med Fettuccine
Til 4 personer
Af Min madopskrift
En italiensk ret, der er let at lave, og som kan serveres som hverdagsmad med salat og brød til. Kan også laves i større portioner som weekend eller gæstemad. Tilbyd en lækker salat og fettuccine til.
Ingredienser kyllingebryst:
- 4 stykker kyllingebryst uden skind og ben
- 4 tynde skiver lufttørret skinke
- 4 skiver skinke
- 4 tynde skiver emmentaler eller parmesanost
- 4 skyllede kviste timian
- smør til stegning
- salt, peber
- 1 dl hønsebouillon
Fettuccine med citron og artiskokbunde:
- 1 spsk. reven citronskal fra økologisk citron
- 25 g smør
- 1 dåse afdryppede artiskokbunde skåret i kvarte
- 4 portioner fettuccine
- salt, peber
Pynt
- Skyllede timianblade gerne citrontimian
Fremgangsmåde kyllingebryst:
- Lav et snit på langs i hvert stykke kyllingebryst, læg en skive skinke, en skive ost og en friskt timiankvist i hvert og luk med en tandstikker.
- Steg derefter kødet på panden i rigeligt smør i et par minutter på hver side, eller til kødet er gennemstegt.
- Drys med lidt salt og peber, hæld bouillon ved og lad kødet stå et øjeblik på panden, før indholdet hældes over på et varmt serveringsfad, hvor det holdes varmt.
- Svits den revne citronskal let på panden i smør, kom artiskokbundene ved og steg let i et par minutter, mens der røres.
- Tilsæt den kogte fettuccine, varm det hele godt igennem, smag til med krydderier. Anret på det varme fad med kyllingekødet og pynt med salvie.
Tips
- Fettuccine kan erstattes med spaghetti eller kogte ris
Kommentarer
Ingen kommentarer