• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Gryderetter

    Paprikagryde med kylling og bacon

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 4 dage siden

    Paprikagryde

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Paprikagryde med kylling og bacon er en af de mest populære retter herhjemme. Der er umami i maden fra både bacon og cocktailpølser. Og der selvfølgelig flere grunde til, at retten er så populær. For det første er den nem at lave, da den stort set passer sig selv. Den er billig og så smager paprika med kylling og bacon simpelthen bare godt. Prøv denne opskrift her, hvis du kan lide mad med meget smag.

    Prøv også pikantkylling i fad

    Gå til
    • Nem paprikagryde
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Nem paprikagryde

    Herunder finder er opskriften, som er lige til at gå til. Særligt børn og de unge er vilde med denne ret. Så den er helt perfekt at servere for unge gæster. Paprikagryde kan laves på ca. 30 minutter.

    📋 Opskrift

    Paprikagryde

    Paprikagryde med kylling og bacon

    Opskrift på paprikagryde med kylling og bacon
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 2 stemmer
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 25 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Hovedret
    Køkken Dansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 53 %

    Ingredienser
      

    • 150 gram bacon (i skiver)
    • 2 stk. løg
    • 600 g kyllingefileter
    • 1 dåse tomater (hakkede )
    • 6 stk. cocktail tomater (små søde friske skåret halvt over )
    • 1 dåse koncentreret tomatpure (lille)
    • 2 spsk. paprika
    • ¼ liter piskefløde
    • 1 spsk. honning (eller sukker)
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 150 g cocktailpølser
    • 100 gram champignons

    Tilbehør

    • 4 dl Ris
    • 400 g Salat

    Pynt

    • 1 spsk. persille ( eller basilikum, hakket)

    Sådan gør du
     

    • Skær bacon i tynde skiver. Skær løg i halve ringe og svits det sammen i en gryde.
    • Skær kyllingekødet i stykker og svits det sammen med.
    • Kom koncentreret tomatpure i og svits det med i ca. 1 minut.
    • Tilsæt paprika og svits det med i ca. 1 min.
    • Kom de hakkede tomater og sukker i.
    • Kom halverede cocktailtomater i.
    • Tilsæt vineddike og lad ret simre i 15 minutter.
    • Hvis der bruges cocktailpølser, svitses de nu i ca. 4 min. sammen med champignons og hældes derefter op i en skål og tilsættes paprikagryden 10 min, før den er færdig.
    • Hæld fløden i gryderetten, kog yderligere ca. 5-7 min. og smag til med salt og peber.
    • Server paprikagryden med ris. Pynt med lidt med hakket persille eller basilikum. Server en skål dejlig frisklavet salat med lidt syrlig smag til.

    Noter

    • Svits evt. cocktailpølser, som kommes i 10 minutter før retten er færdig! Giver en herlig smag.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1050kcal (53%) | Kulhydrater: 90g (30%) | Protein: 53g (106%) | Fedt: 53g (82%) | Mættet fedt: 24g (150%) | Flerumættet fedt: 6g | Enkelumættet fedt: 18g | Trans fedt: 1g | Fiber: 6g (25%) | Sukker: 18g (20%) | Vitamin A: 3407IU (68%) | Vitamin C: 45mg (55%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 3mg (20%) | Vitamin K: 59µg (56%) | Calcium: 134mg (13%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 93µg (23%) | Jern: 3mg (17%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 116mg (29%) | Fosfor: 691mg (69%)
    Keyword bacon, cocktailpølser, kylling, Paprikagryde med kylling og bacon
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Forberedelsestid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 30 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 150 gram bacon i skiver
    • 2 stk. løg
    • 600 g kyllingefileter
    • 1 dåse tomater hakkede
    • 6 stk. cocktail tomater små søde friske skåret halvt over
    • 1 dåse koncentreret tomatpure lille
    • 2 spsk. paprika
    • ¼ liter piskefløde
    • 1 spsk. honning eller sukker
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 150 g cocktailpølser
    • 100 gram champignons

    🥗 Tilbehør

    • 4 dl Ris
    • 400 g Salat

     🍒Pynt

    • 1 spsk. persille eller basilikum, hakket

    🔪 Sådan gør du

    1. Skær bacon i tynde skiver. Skær løg i halve ringe og svits det sammen i en gryde.
    2. Skær kyllingekødet i stykker og svits det sammen med.
    3. Kom koncentreret tomatpure i og svits det med i ca. 1 minut.
    4. Tilsæt paprika og svits det med i ca. 1 min.
    5. Kom de hakkede tomater og sukker i.
    6. Kom halverede cocktailtomater i.
    7. Tilsæt vineddike og lad ret simre i 15 minutter.
    8. Hvis der bruges cocktailpølser, svitses de nu i ca. 4 min. sammen med champignons og hældes derefter op i en skål og tilsættes paprikagryden 10 min, før den er færdig.
    9. Hæld fløden i gryderetten, kog yderligere ca. 5-7 min. og smag til med salt og peber.
    10. Server paprikagryden med ris. Pynt med lidt med hakket persille eller basilikum. Server en skål dejlig frisklavet salat med lidt syrlig smag til.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Svits evt. cocktailpølser, som kommes i 10 minutter før retten er færdig! Giver en herlig smag.

    ❓ FAQ

    Kan der forberedes noget i forvejen ?

    Retten kan laves i forvejen og varmes op når den skal spises.

    Paprikagryde
    Paprikagryde med kylling og bacon
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Mørbradgryde klassisk
    Pommes Anna klassisk »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Børnevenlig mad, Dansk mad, Gryderetter, Hovedretter, Kylling og andet fjerkræ, Mad på 30 minutter Tags: Bacon, champignons, fløde, honning, kylling, løg, paprika, persille, pølser, Ris, salat, Tomat, tomatpuré, vinedike

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind