Nemme kyllingefrikadeller
Fedtfattige frikadeller, som alligevel har masser af god smag.
Frikadeller burde måske blive lavet af magert kyllingekød, da det er mindre fedtholdigt end grisekød.
Pas på med at stege frikadellerne for lang tid, da kyllingekødet så bliver tørt.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Kyllingefrikadeller
- 500 g. hakket kylling uden skind
- 1 løg, finthakket
- 1 dl. hønsebouillon eller ½ hønsebouillon terning
- 2 spsk. havregryn
- 100 g. squash fint revet
- 100 g. gulerødder fint revet
- 1 rød peberfrugt, fint revet
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- Knivspids friskkværnet peber
- Olie til stegning
- Evt. en kop mørkt øl
Fremgangsmåde Kyllingefrikadeller
Rør farsen af kylling, løg, salt, æg, peber, og havregryn. (Evt. mørkt øl).
Kom de skyllede og snittede grøntsager i farsen og rør det til passende konsistens.
Sæt farsen i køleskabet en time.
Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne og sprøde.
Servering
Server med brasede eller ovn kartofler og en dampede grøntsager.
Prøv også opskriften på frikadeller med havregryn
Tips til Kyllingefrikadeller
Du kan evt. tilsætte en tsk. paprika til farsen.
Du kan udskifte kyllingekødet med kalkunkød.
Kommentarer
Ingen kommentarer