Kinakålsalat
Til 4 personer
Er rigtig god til kraftige retter med oksekød, da kinakålsalat er en blød og cremet salat.
Prøv kinakålsalat næste gang du f.eks skal have oksekød med flødestuvede kartofler.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Kinakålsalat
- 1⁄2 kinakål i tynde strimler
- 2 store søde appelsiner, f. eks. navels
- 2 dl Cremefraiche 38 %
Pynt til kinakålsalat
Hakket appelsin
Fremgangsmåde Kinakålsalat
Pil appelsinerne og skær dem i små terninger.
Skær kinakål i ensartede tynde strimler.
Vend kinakål og appelsin i cremefraiche.
Lad det trække i køleskabet. Hæld evt. lidt af den overskydende væske fra, efter det har trukket, da der samler sig en del væske i bunden.
Pynt med hakket appelsin, inden servering.
Prøv også opskrift på Kål – salatblanding
Tips til Kinakålsalat
Salaten kan pyntes med hakkede appelsiner og hakkede valnøddekerner.
Kommentarer
Ingen kommentarer