• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Retter med salat

    Salat med røget mørbrad

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 måneder siden

    Salat med bacon

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Her får du vores påskesalat med feta. Salat med røget mørbrad, er en slags grundsalat, da der jo kan ændres og tilsættes de grøntsager til salaten, som man synes rigtig godt om. Den røgede mørbrad, passer godt sammen med de dejlig sprøde grøntsager og den lækre bacondressing. Du kan bruge røget mørbrad i skiver. Du kan købe røget mørbrad i supermarkedet, det ligger sammen med pålæg. Se mere i tips.

    Prøv også tomatsalat med mozzarella

    Gå til
    • Røget mørbrad
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Røget mørbrad

    I denne lækre forårssalat og påskesalat, har vi brugt røget mørbrad, men du kan lave salaten helt uden den. Du kan også tilsætte skinke, laks eller noget helt andet, hvis du ønsker der skal være noget andet kød i salaten.

    📋 Opskrift

    Salat med bacon

    Salat med røget mørbrad

    Opskrift på frisklavet salat med røget mørbrad
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 10 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 20 min
    Ret Salat
    Køkken Dansk
    Antal 4 personer
    Kalorier 31 %

    Ingredienser
      

    • 1 stk. icebergsalat
    • 1 håndfuld rucolasalat
    • 200 g feta
    • 6 stk. tomater
    • 2 stk. avocado
    • 4 stk. forårsløg
    • 250 g røget mørbrad i tynde skiver

    Bacondressing

    • 100 g bacon (skåret i små terninger)
    • 1 spsk. olivenolie
    • 1 spsk. smør
    • 1 stk. rødløg
    • 1 tsk. dijonsennep
    • 1 tsk. honning
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 knivspids Salt og friskkværnet peber

    Sådan gør du
     

    • Klargør alle grøntsagerne først. Skyl icebergsalat og slyng den tør. Snit den fint.
    • Rucolasalat skylles og duppes tør og lægges nederst på fadet. Kom icebergsalaten ovenpå. Pil og skær rødløget i halve ringe. Bland det hele lidt sammen.
    • Skyl tomater og skær dem ud i små stykker. Tag sten ud af avocado og skrab frugtkødet ud. Skær det i små stykker. Anret det ovenpå salaten.
    • Bland alle ingredienser sammen til salaten og anret det på et stort smuk fad.
    • Til dressingen steges baconterninger gyldne og sprøde på panden.
    • Flyt panden fra varmen, tilsæt olie og smag til med vineddike, salt og peber.
    • Lad dressingen blive håndvarm og bland den så med salaten, der serveres med det samme.
    • Bacondressing
    • Skær bacon i meget små stykker og steg dem gyldne og sprøde på en glohed stegepande i lidt smør og olivenolie.
    • Pil og hak løget fint og kom det på panden og rør godt rundt. Giv det ca. 1 minut eller indtil løg har fået lidt farve.
    • Flyt panden fra varmen, og smag til med lidt vineddike, salt og peber.
    • Lad dressingen blive håndvarm og dryp dressingen over salaten. Servér straks.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 621kcal (31%) | Kulhydrater: 27g (9%) | Protein: 30g (60%) | Fedt: 46g (71%) | Mættet fedt: 16g (100%) | Flerumættet fedt: 5g | Enkelumættet fedt: 21g | Trans fedt: 1g | Fiber: 11g (46%) | Sukker: 11g (12%) | Vitamin A: 2908IU (58%) | Vitamin C: 44mg (53%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 4mg (27%) | Vitamin K: 103µg (98%) | Calcium: 341mg (34%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 190µg (48%) | Jern: 3mg (17%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 94mg (24%) | Fosfor: 476mg (48%)
    Keyword Salat med feta, Salat med røget mørbrad
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 5 minutter. Arbejdstid ca. 5 min. Tilberedningstid ca. 10 min. Samlet tid er ca. 20 min. Opskrift til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 1 stk. icebergsalat
    • 1 håndfuld rucolasalat
    • 200 g feta
    • 6 stk. tomater
    • 2 stk. avocado
    • 4 stk. forårsløg
    • 250 g røget mørbrad i tynde skiver

    Bacondressing

    • 100 g bacon (skåret i små terninger)
    • 1 spsk. olivenolie
    • 1 spsk. smør
    • 1 stk. rødløg
    • 1 tsk. dijonsennep
    • 1 tsk. honning
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 knivspids Salt og friskkværnet peber

    🔪 Sådan gør du

    1. Klargør alle grøntsagerne først. Skyl icebergsalat og slyng den tør. Snit den fint.
    2. Rucolasalat skylles og duppes tør og lægges nederst på fadet. Kom icebergsalaten ovenpå. Pil og skær rødløget i halve ringe. Bland det hele lidt sammen.
    3. Skyl tomater og skær dem ud i små stykker. Tag sten ud af avocado og skrab frugtkødet ud. Skær det i små stykker. Anret det ovenpå salaten.
    4. Bland alle ingredienser sammen til salaten og anret det på et stort smuk fad.
    5. Til dressingen steges baconterninger gyldne og sprøde på panden.
    6. Flyt panden fra varmen, tilsæt olie og smag til med vineddike, salt og peber.
    7. Lad dressingen blive håndvarm og bland den så med salaten, der serveres med det samme.
    8. Bacondressing
    9. Skær bacon i meget små stykker og steg dem gyldne og sprøde på en glohed stegepande i lidt smør og olivenolie.
    10. Pil og hak løget fint og kom det på panden og rør godt rundt. Giv det ca. 1 minut eller indtil løg har fået lidt farve.
    11. Flyt panden fra varmen, og smag til med lidt vineddike, salt og peber.
    12. Lad dressingen blive håndvarm og dryp dressingen over salaten. Servér straks.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Røget mørbrad kan erstattes af både varmrøget og koldrøget laks
    • Der kan tilsættes agurk, sukkerærter, rosiner, brøndkarse, appelsiner og meget mere til salaten.
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Grov remoulade
    Bacon dressing »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Mad på 30 minutter, Retter med salat Tags: Avocado, Bacon, feta, forårsløg, honning, rødløg, salat, Sennep, Tomat, vineddike

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind