• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Tilbehør til mad

    Coleslaw med spidskål og chili

    Af Bjørn Nielsen Opdateret apr 21, 2021

    Coleslaw og kylling

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Spidskål og chili er ikke klassiske ingredienser i coleslaw, men spidskål smager bedre og er ikke så hård og sej som hvidkål kan være. Vi lavet vores egen cremede coleslaw med spidskål, som indeholder dejlig sprød spidskål og chili. Den minder lidt om amerikansk coleslaw. Vi siger: Prøv den og blive overrasket over smagen og den cremede konsistens. Og jo, du kan selvfølgelig erstatte spidskål med hvidkål i opskriften, hvis du foretrækker coleslaw som mormor lavede den.

    Coleslaw med spidskål er meget nemt og lave, men man bør ikke komme for meget dressing over grøntsagerne, da det hurtigt kan blive for cremet. Tilsæt den mængde dressing, som du synes er passende.

    • Chili fintsnittet
      Chili fintsnittet
    • Coleslaw og kylling
      Coleslaw og kylling

    Det tager ca. 15 minutter i alt, at lave coleslaw.

    • ¼ hvidkålshoved eller spidskål
    • 4 gulerødder
    • 1 stængel bladselleri
    • 1 spsk. mayonnaise
    • 2 spsk. citronsaft
    • 2-2 ½ dl cremefraiche 18 %
    • 1 spsk. sukker
    • 1 spsk. chilisauce efter behag
    • 1 tsk. finthakket chili
    • Salt og peber
    • (¼ tsk. Spidskommen) kan udelades
    1. Skyl spidskål og fjern de yderste blade. Skær og snit spidskål fint. Riv gulerødder på et rivejern. Skyl bladselleri og skær den i tynde skiver. Bland kål, bladselleri og revet gulerødder i en skål og sæt det køligt.
    2. Bland de resterende ingredienser i en anden skål.
    3. Spidskommen bruges ofte sammen med chili og afrunder smagen, men mange kan ikke lide spidskommen, derfor har vi sat dette krydderi i parentes)
    4. Smag dressingen til med salt og peber.
    5. Hæld alle ingredienserne sammen i en skål og bland. Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i ca. 1 time før servering.

    💭 Tips

    Kan coleslaw fryses

    Nej, det vil blive grynet og vandet i konsistensen.

    Kan man lave coleslaw dagen før

    Ja, det kan man godt, men det vil måske være bedst at vente med, at røre mayonnaise og cremefraiche sammen med de andre ingredienser lide inden servering, da cremefraichen smager bedst når den er helt frisk.

    Coleslaw og kylling

    Coleslaw med spidskål og chili

    Opskrift på coleslaw med spidskål og chili
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Arbejdstid 10 min
    Samlet tid 15 min
    Ret Tilbehør
    Køkken Amerikansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 10 %

    Ingredienser
      

    • ¼ stk. Spidskål (Eller ¼ hvidkålshoved )
    • 4 stk. Gulerødder
    • 1 stk. Bladselleri (stængel )

    Dressing

    • 1 spsk. Mayonnaise
    • 2 spsk. Citronsaft
    • 2-2 ½ dl Cremefraiche 18 %
    • 1 spsk. Sukker
    • 1 spsk. Chilisauce efter behag
    • 1 tsk. Chili (finthakket )
    • 1 tsk. Salt og lidt peber
    • ¼ tsk. Spidskommen (kan udelades)

    Sådan gør du
     

    • Skyl spidskål og fjern de yderste blade. Skær og snit spidskål fint.
    • Riv gulerødder på et rivejern. Skyl bladselleri og skær den i tynde skiver. Bland kål, bladselleri og revet gulerødder i en skål og sæt det køligt.
    • Bland de resterende ingredienser i en anden skål.
    • Spidskommen bruges ofte sammen med chili og afrunder smagen, men mange kan ikke lide spidskommen, derfor har vi sat dette krydderi i parentes
    • Smag dressingen til med salt og peber.
    • Hæld alle ingredienserne sammen i en skål og bland. Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i ca. 1 time før servering.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 207kcal (10%) | Kulhydrater: 17g (6%) | Protein: 3g (6%) | Fedt: 15g (23%) | Mættet fedt: 8g (50%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 3g (13%) | Sukker: 12g (13%) | Vitamin A: 10653IU (213%) | Vitamin C: 30mg (36%) | Calcium: 114mg (11%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword Coleslaw med spidskål, Cremet coleslaw
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Fastelavnsboller klassisk opskrift
    Kartofler gratinerede »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Retter med salat, Tilbehør til mad Tags: bladselleri, chili, gulerødder, hvidkål, spidskommen

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind