Danmarks bedste koteletter i fad
Vi har tilladt os at hรฆvde, at denne ret er Danmarks bedst koteletter i fad. Det passer mรฅske ikke, men den smager sรฅ fantastisk, at vi tรฆnkte, hvad skal vi kalde retten, for at fรฅ mest opmรฆrksomhed.
Det er en super god, enkel og nem ret, som hele familien kan nyde sammen og som smager fantastisk. Man kan f. eks. undlade champignons og tilsรฆtte gulerรธdder hvis dette รธnskes. Eller bytte noget af indholdet og krydderier med noget helt andet!
Af Min Madopskrift
Ingredienser Koteletter i Fad med paprika:
- 4 Store svinekoteletter af god kvalitet
- 1 Lรธg eller tre skalottelรธg
- 2 fed hvidlรธg
- 1 Peber
- 1 bakke Cocktail pรธlser
- 250 gram Champignons
- 150 gram bacon
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. koncentreret tomatpure
- ยผ piskeflรธde
- 1 spsk. Paprika til koteletter
- 1 spsk. paprika til krydring
- Knivspids cayennepeber
- 2 spsk. honning
- 1 dl. Mรฆlk
- Salt & peber
Tilbehรธr:
Lun Flute & ris
Fremgangsmรฅde:
Krydr koteletterne med paprika, salt og peber.
Koteletterne steges derefter pรฅ panden i lidt olie eller margarine i ca. 4 min. I alt. 2 min. Pรฅ hver side.
Pres hvidlรธg ok gnid koteletterne ind i hvidlรธg.
Smรธr lidt honning ovenpรฅ.
Svits bacon pรฅ panden og lรฆg pรฅ en tallerken nรฅr de er fรฆrdige.
Skรฆr lรธg, champignons, peber, ud i passende stykker og svits det i baconfedtet.
Krydr med salt peber, paprika.
Hรฆld tomater og koncentreret tomatpure pรฅ panden.
Tilsรฆt piskeflรธde, resten af honning og lidt mรฆlk, til det har en passende konsistens.
Tรฆnd ovnen pรฅ 200 grader alm. ovn.
Hรฆld det hele over koteletterne i et stort ildfast fad.
Sรฆt fadet i ovnen og giv retten ca. 30. min. ved 200 Grader.
5 min fรธr retten er fรฆrdig, kommes baconstykker pรฅ toppen.
Kog ris og lun flutes.
Server Koteletter i Fad med kogte hvide ris og flutes
Tips til Koteletter i Fad
Retten kan varieres med de ingredienser som man รธnsker. Gulerรธdder giver god sรธdme til denne ret og kan tilsรฆttes.





Based on 4 Review(s)

















Kommentarer
Ingen kommentarer