Danmarks bedste koteletter i fad
Vi har tilladt os at hævde, at denne ret er Danmarks bedst koteletter i fad. Det passer måske ikke, men den smager så fantastisk, at vi tænkte, hvad skal vi kalde retten, for at få mest opmærksomhed.
Det er en super god, enkel og nem ret, som hele familien kan nyde sammen og som smager fantastisk. Man kan f. eks. undlade champignons og tilsætte gulerødder hvis dette ønskes. Eller bytte noget af indholdet og krydderier med noget helt andet!
Af Min Madopskrift
Ingredienser Koteletter i Fad med paprika:
- 4 Store svinekoteletter af god kvalitet
- 1 Løg eller tre skalotteløg
- 2 fed hvidløg
- 1 Peber
- 1 bakke Cocktail pølser
- 250 gram Champignons
- 150 gram bacon
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. koncentreret tomatpure
- ¼ piskefløde
- 1 spsk. Paprika til koteletter
- 1 spsk. paprika til krydring
- Knivspids cayennepeber
- 2 spsk. honning
- 1 dl. Mælk
- Salt & peber
Tilbehør:
Lun Flute & ris
Fremgangsmåde:
Krydr koteletterne med paprika, salt og peber.
Koteletterne steges derefter på panden i lidt olie eller margarine i ca. 4 min. I alt. 2 min. På hver side.
Pres hvidløg ok gnid koteletterne ind i hvidløg.
Smør lidt honning ovenpå.
Svits bacon på panden og læg på en tallerken når de er færdige.
Skær løg, champignons, peber, ud i passende stykker og svits det i baconfedtet.
Krydr med salt peber, paprika.
Hæld tomater og koncentreret tomatpure på panden.
Tilsæt piskefløde, resten af honning og lidt mælk, til det har en passende konsistens.
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Hæld det hele over koteletterne i et stort ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen og giv retten ca. 30. min. ved 200 Grader.
5 min før retten er færdig, kommes baconstykker på toppen.
Kog ris og lun flutes.
Server Koteletter i Fad med kogte hvide ris og flutes
Tips til Koteletter i Fad
Retten kan varieres med de ingredienser som man ønsker. Gulerødder giver god sødme til denne ret og kan tilsættes.
Kommentarer
Ingen kommentarer