Synes du også at mysli fra supermarkedet er blevet enten alt for dyrt eller bare ikke falder præcis i din smag? Så har jeg her en rigtig hurtig og lækker opskrift på hjemmelavet müsli, hvor du selv kan tilføje og fravælge indholdet så den bliver præcis som du kan lide den!
Hjemmelavet Mysli smager meget bedre end den du kan købe, så hvorfor ikke lave den selv, når det nu er så nemt 🙂
Det skal du bruge til Mysli hjemmelavet:
- En håndfuld mandler
- En håndfuld hele hasselnødder
- 100 gram solsikkekerner
- 100 gram græskarkerner
- Ca. 200 gram finvaskede havregryn
- Ca. 200 gram grovvalsede havregryn
- 2 spsk. Honning
- Tørrede frugter som rosiner, tørrede bananer, tranebær m.m. Er også rigtig lækkert at komme i mysli, for at give en sødere smag
Sådan gør du – Mysli hjemmelavet:
Hak nødder mandler i størrelse efter behov og tag derefter en pande og tænd på fuld skrue.
Tag 2 spsk. Honning og kom på panden inden den bliver varm. Når honningen er smeltet kommes nødder, græskarkerner og solsikkekerner (også den tørrede frugt hvis det er valgt) på panden og der røres godt rundt.
Herefter kommer du et godt lag (så den dækker nødderne) af den grove havregryn på panden og så et tyndt lag af den finvalsede ovenpå.
Herefter røres det hele sammen til det er godt mixet sammen – PAS PÅ DET IKKE BRÆNDER PÅ! Det går rigtig stærkt.
Når det er mixet godt sammen tages det af panden og kommes i en skål. Skålen med myslien skal stå på bordet et par timer til den er kølet af og så er den ellers klar til brug!
Er rigtig lækker med skyr til og er et nærende og mættende morgen/mellemmåltid.
Måske du også vil prøve Myslibar opskrift
Velbekomme!
Mange sommerhilsner fra
Julie Fie Geisle – madskribent på Min Madopskrift 🙂
Kommentarer
Ingen kommentarer