• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad

    French toast og arme riddere

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 4 måneder siden

    French toast anrettet i kurv

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total13
    • 12
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Lækker og krydret smag, der minder lidt om pandekager, sådan kan man vist bedst beskrive de sprøde French toast og arme riddere. French toast og arme riddere er samme opskrift og begge navne bruges om denne stykke brød, som ofte spises til morgenmad. Prøv også chokolade skildpadder

    Gå til
    • Arme riddere i ovn
    • Grove armeriddere
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Arme riddere i ovn

    Vi laver vores arme riddere i ovnen, fordi det er meget nemt, de passer sig selv og bliver godt sprøde. Man kan lægge stanniol over under bagningen, hvis man ønsker sine arme riddere knap så sprøde.

    Grove armeriddere

    Til vores French toast har vi brugt vores hjemmebagte lidt grove franskbrød med nødder, så vi får lidt mere smag og kraftige toastbrød. Men hvis du vil have din French toast meget fine, er det toastbrød du skal bruge.

    Franskbrød skal blive et døgn i køleskab
    Franskbrød skal blive et døgn i køleskab
    French toast på pande
    French toast klar til ovn
    French toast anrettet i kurv
    French toast drysset med lidt flormelis
    Franskbrød skal blive et døgn i køleskab
    Franskbrød skal blive et døgn i køleskab

    📋 Opskrift

    French toast anrettet i kurv

    French toast og arme riddere

    French toast og arme riddere. Kært barn samme navn.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 25 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 40 min
    Ret Morgenmad
    Køkken Dansk
    Antal 10 Brød
    Kalorier 6 %

    Ingredienser
      

    • 10 skiver Brød (godt brød fra bageren)
    • 2 stk. Æg
    • 1 dl Sødmælk
    • 1 spsk. Brun farin
    • 1 tsk. Kanel
    • 20 gram Smør
    • 1 spsk. Flormelis
    • 1 spsk. Syltetøj og sirup

    Sådan gør du
     

    • Skær 5 tykke skiver franskbrød og del dem i to, så du har 10 skiver.
    • Tag et stort ildfast fad og smør det ind i smør.
    • Tag en skål og kom mælk, æg, brun farin og kanel i skålen og pisk det sammen.
    • Dyp alle skiverne i blanding og læg dem sådan nogenlunde på højkant i fadet, så de alle kan være der.
    • Hak smør groft og fordel det ovenpå skiverne.
    • Dæk fadet med film eller fugtigt viskestykke og sæt det i køleskabet til næste morgen.
    • Tænd ovnen på 175 grader og sæt fadet ind midt i ovnen når den er helt varm.
    • Bag French toast i ca. 20 – 25 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
    • Drys sigtes flormelis over toast og server straks.
    • Tilbyd syltetøj og sirup til.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 122kcal (6%) | Kulhydrater: 18g (6%) | Protein: 4g (8%) | Fedt: 4g (6%) | Mættet fedt: 2g (13%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 1g | Trans fedt: 1g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 5g (6%) | Vitamin A: 115IU (2%) | Vitamin C: 1mg (1%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 2µg (2%) | Calcium: 59mg (6%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 29µg (7%) | Jern: 1mg (6%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 15mg (4%) | Fosfor: 70mg (7%)
    Keyword arme riddere, French toast, Lækker morgenmad
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 25 min. Samlet tid er ca. 40 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 10 skiver godt brød fra bageren eller hjemmebagt
    • 2 stk. æg
    • 1 dl sødmælk
    • 1 spsk. brun farin
    • 1 tsk. kanel
    • 20 gram smør
    • 1 spsk. Flormelis
    • 1 spsk. Syltetøj og sirup

    🔪 Sådan gør du

    1. Skær 5 tykke skiver franskbrød og del dem i to, så du har 10 skiver.
    2. Tag et stort ildfast fad og smør det ind i smør.
    3. Tag en skål og kom mælk, æg, brun farin og kanel i skålen og pisk det sammen.
    4. Dyp alle skiverne i blanding og læg dem sådan nogenlunde på højkant i fadet, så de alle kan være der.
    5. Hak smør groft og fordel det ovenpå skiverne.
    6. Dæk fadet med film eller fugtigt viskestykke og sæt det i køleskabet til næste morgen.
    7. Tænd ovnen på 175 grader og sæt fadet ind midt i ovnen når den er helt varm.
    8. Bag French toast i ca. 20 – 25 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
    9. Drys sigtes flormelis over toast og server straks.
    10. Tilbyd syltetøj og sirup til.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Brug toastbrød hvis du ønsker fine french toast

    ❓ FAQ

    Er French toast fryseegnet ?

    Nej

    Hvordan skal de opbevares ?

    I en brødkurv og spises straks, da de ellers bliver bløde

    Kan Arme riddere laves mere spicy ?

    Ja, drys lidt cayennepeber over inden de bages

    French toast anrettet i kurv
    French toast drysset med lidt flormelis
    Del meget gerne
    • Total13
    • 12
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Lasagne med squash og aubergine
    Fyldt chokolade med hindbærtrøffel »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Morgenmad Tags: æg, Brun farin, Farin, kanel, mælk

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind