Hjemmelavede tun sandwich med feta og avocado
Hvis du ligesom jeg, elsker en god sandwich med masser af fyld, så vil du med garanti også elske min hjemmelavede Tun sandwich med feta og avocado.
Jeg lavede den sammen med en veninde, da vi var på ferie og det var en stor succes.
Jeg synes selv jeg mangler inspiration til når jeg skal ”smøre madpakke” til jeg skal i skole eller arbejde og ender altid med et kedeligt stykke rugbrød.
Denne her sandwich er så lækker at have med på madpakken eller bare til frokost/aftensmad – og så slipper man også for at give en bondegård for en lækker sandwich i butikkerne.
Den er meget økonomisk og så er den hurtig at lave.
Af Julie Fie, Min Madopskrift
Det du skal bruge til Tunsandwich med feta og avocado
* En pakke grov pitabrød
* En bøtte tun (jeg anbefaler tun i vand)
* 1 Iceberg salat/ rucolasalat
* 1 agurk
* 1 avocado
* 1 løg/rødløg
* tomat
* Feta (den fedtfattige version anbefales – kan fås med lækre smage som hvidløg og persille. Kan klart anbefales og er helt klart min favorit!)
* Dressing – hvis dette ønskes. Her kan Mayonnaise varmt anbefales
Hvis andet tilbehør ønskes til retten kan næsten alt tilsættes. Opskriften er kun vejledende 🙂
Fremgangsmåden Tunsandwich med feta og avocado
Skær alt grønt ud og kom det i nogle små skåle (hvis det kun er til dig selv, er dette også en god idé, for så har du det hele klart, hvis du også vil lave det samme til madpakken næste dag).
Varm pitabrødene i ovnen eller i/på en brødrister. Smør dressingen på begge sider af brødet og kom så fyldet i.
Nemt, hurtigt og enkelt! (ja og så er det endda sundt hvis du sparer på dressingen og vælger en fedtfattig feta)
… og så smager det fantastisk!
Rigtig god fornøjelse!
Mvh. Julie Fie – Madskribent på MinMadopskrift
Kommentarer
Ingen kommentarer