Her har vi samlet alle vores opskrifter på rabarbergrød der laves på forskellige måder, da grøden både kan være en dessert og fyld i kager. Der er f. eks. opskrift på rabarbergrød uden klumper til børn. Der er gammeldags rabarbergrød med fløde. Der er også nem rabarbergrød, så der er noget, at vælge imellem. Find lige den rabarberopskrift der passer til jer. Prøv også rabarbertærte med mørdej
1. Rabarbergrød siet
Denne klassiker er stadig meget aktuel i dag, da den er særlig velegnet til børn og dem der ikke vil have klumper eller grov grød.
2. Gammeldags rabarbergrød
Her er opskriften på lækker rabarbergrød som den blev lavet da mormor var ung. Dengang og som i dag, laves den i en stor gryde. I denne opskrift moser man de grove stykker rabarber, så grøden bliver lidt grovere, så den beholder alle de sunde vitaminer og smag.
3. Rabarbergrød nem
Her får du em af vores bedste rabarbergrød opskrifter, som er nem at lave og samtidig rigtig lækker i konsistensen. Det er vores klassiske opskrift, som vi har lavet i mange år og som smager himmelsk.
4. Rabarbergrød med fløde
Her får du 4 opskrifter på rabarbergrød med fløde. Rabarber er også blevet meget populær at anvende i både rabarbertærter og lagkager.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
❓ FAQ
Du skal bruge jordbær rabarber eller vinrabarber for, at få en helt rød grød.
Du skal bruge rabarberstilke er er helt gennem farvede røde. Jordbærrabarbers stilke er helt røde.
Ja, blade og rod er giftige, men stilke er ikke. Dog indeholder rabarberstilke en del oxalsyre, som ikke er sundt i store mængder.
Brug nonoxalsyre og følg mængde på flasken.
De kan holde smagen i op til 2 år eller mere i en fryser. Dog minskes smagen en anelse.
Snit rabarberstilke i små stykker og frys det ned i egnede fryseposer.
Kommentarer
Ingen kommentarer