Fisk i bagepapir
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Fisk bliver virkelig ekstra lækre lavet i bagepapiret da papiret er så tyndt, at det både holder på saften og smagen men også bliver dejligt saftige.
Ingredienser Fisk i bagepapir
- 1 kg. Fiskefileter af fladfisk, Laks, torsk, anden fisk
- Friske krydderurter, f. eks. dild, persille, kørvel
- Salt og peber
- Smør
- Citronsaft
- Citronskal
Tilbehør til Fisk i bagepapir
- Kogte hvide kartofler eller stegte kartofler
- Persillesovs
- Dampede grøntsager
Fremgangsmåde Fisk i bagepapir
- Skyl og vask krydderurter og citron.
- Hak krydderurter groft.
- 1 eller 2 filet i hver pakke.
- Skær bagepapir ud i passende stykker.
- Tag et stykke bagepapir og smør det hvor fisk skal være.
- Læg filet og ovenpå kommes en håndfuld krydderurter.
- Tag en spiseske og læg smørklatten ovenpå.
- Krydr med salt og peber.
- Pres lidt citronsaft over.
- Riv evt. lidt citronskal over.
- Pak det ind i bagepapiret og vend samlingen i bunden.
- Gentag indtil alle fileter er brugt.
- Tag en bradepande eller stort ildfast fad og læg pakker i god afstand fra hinanden.
- Kom det midt ind i en 190 grader varm ovn.
- Efter ca. 20 minutter og størrelse på fileter er de færdige.
Prøv også efterårspande med fisk og grøntsager
Tips til Fisk i bagepapir
- Brug kødfulde fisk
Kommentarer
Ingen kommentarer