• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Min Madopskrift

Klassiske madopskrifter og de bedste nye. Min madopskrift er din madopskrift online

  • Forside
  • Madopskrifter
    • Madopskrift index
    • Hurtig aftensmad
  • Artikler
  • Om
  • Kontakt
  • Log ind
    • Recover Password
    • Min Profil
    • Mine madopskrifter
  • Opret ny bruger
  • Tilføj madopskrift
  • Nyhedsbrev
  • Nav Social Menu




Fisk i bagepapir med persillesovs

21. november 2016 By Bjørn Nielsen Skriv kommentar

Fisk i bagepapir med tilbehør
5/5 (2)

Fisk i bagepapir

Til 4 personer

 

Af Min Madopskrift

Fisk bliver virkelig ekstra lækre lavet i bagepapiret da papiret er så tyndt, at det både holder på saften og smagen men også bliver dejligt saftige.

Fisk i bagepapir med tilbehør
Fisk i bagepapir, hertil stegte kartofler med dampede grøntsager

 Ingredienser Fisk i bagepapir
  • 1 kg. Fiskefileter af fladfisk, Laks, torsk, anden fisk
  • Friske krydderurter, f. eks. dild, persille, kørvel
  • Salt og peber
  • Smør
  • Citronsaft
  • Citronskal
Tilbehør til Fisk i bagepapir
  • Kogte hvide kartofler eller stegte kartofler
  • Persillesovs
  • Dampede grøntsager
Fremgangsmåde Fisk i bagepapir
  1. Skyl og vask krydderurter og citron.
  2. Hak krydderurter groft.
  3. 1 eller 2 filet i hver pakke.
  4. Skær bagepapir ud i passende stykker.
  5. Tag et stykke bagepapir og smør det hvor fisk skal være.
  6. Læg filet og ovenpå kommes en håndfuld krydderurter.
  7. Tag en spiseske og læg smørklatten ovenpå.
  8. Krydr med salt og peber.
  9. Pres lidt citronsaft over.
  10. Riv evt. lidt citronskal over.
  11. Pak det ind i bagepapiret og vend samlingen i bunden.
  12. Gentag indtil alle fileter er brugt.
  13. Tag en bradepande eller stort ildfast fad og læg pakker i god afstand fra hinanden.
  14. Kom det midt ind i en 190 grader varm ovn.
  15. Efter ca. 20 minutter og størrelse på fileter er de færdige.
Prøv også efterårspande med fisk og grøntsager

Tips til Fisk i bagepapir

  • Brug kødfulde fisk

Skrevet i: Alle Opskrifter, Fisk og skaldyr Tags: Fisk i bagepapir, Fisk i bagepapir med persillesovs

Om Bjørn Nielsen

Bjørn Nielsen har en overbevisning om, at mad bør være et sundt, enkelt og velsmagende samlingspunkt for familien. Du kan følge Bjørn og Min Madopskrift på Facebook,Instagram,Twitter,Bloglovin, og Pinterest.

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift
  • Nyhedsbrev


    Næste Artikel (Byg din egen pizzaovn)
    Gode tilbud og konkurrencer
    Tilmeld dig, vi udsender kun når der er nyt.

    Tilføj din Email Adresse

Du kan dele og udskrive opskriften herunder

Nogle af de populæreste opskrifter herunder

Arkiver

« Svineskank – sweinehaxe med brasede kartofler
Lakseburger med rejer og coleslaw »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Log ind

Bjørn Nielsen – Min Madopskrift

Hej, mit navn er Bjørn Nielsen.

Jeg bor på Fyn og i Odense. Alligevel, bor jeg midt i naturen med en å i min have. Vi går meget op i sundhed og god livsstil i vores familie.

Min Madopskrift er en livsstils blog om: mad, gør det selv projekter (Bygning af pizzaovn, rygeovn med mere.), motion, blomster, haven, fisketure, naturture og oplevelser på vores rejser i Europa.

Læs mere her


Copyright © 2018 · minmadopskrift.dk · Log ind

Websiden anvender cookies Mere info