Tid ca. 35 min. Til 4 personer
Nem gryderet med oksekød, bacon, rød peber og evt. fløde.
Ingredienser Paprikagryde med oksekød og bacon:
- 150 gram bacon i små skiver
- 2 løg
- 750 g oksekød skåret i firkanter
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 rød peber skåret i små stykker
- 2 spsk. paprika
- ¼ liter piskefløde
- ¼ tsk. Cayennepeber
- Salt, peber
Tilbehør paprikagryde:
- Ris
- Evt. hakket basilikum
Fremgangsmåde Paprikagryde med oksekød og bacon:
Skær bacon og løg i mindre stykker og svits det i en tykbundet gryde, sammen med løg skåret i halve ringe.
Skær rød paprika i små stykker og svits det med.
Tag bacon, rød peber og løg op af gryden og skær oksekødet i ca. 2 cm stykker og svits det i fedtstoffet fra bacon.
Når det hele er godt svitses kommes paprika og Cayennepeber i gryden og svitses ca. 1 minut.
Tilsæt tomater og lad små simre i 10 min.
Kog risene.
Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.
Kom bacon tilbage i gryden, og lad det simre et par min.
Server evt. drysset med hakket basilikum
Til Paprikagryde med oksekød og bacon, tilbydes en frisk salat og lun flutes.






Skriv et svar