En af de helt store klassikere på grillen, er pulled pork. De seneste par år er det blevet utroligt populært og lave pulled pork i Danmark, og her er vores bud på den perfekte opskrift til det. Til at starte med skal du lave en krydderiblanding, som kan laves med flg. ingredienser.
Ingredienser
- Nakkesteg
- 2 spsk. paprika
- 1 spsk. spidskommen
- 1 tsk. chilipulver
- 1 spsk. kværnet sort peber
- 1 spsk. maldon salt
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderier sammen.
- Når du har lavet denne blanding, så skal du pensle din nakkested med lidt olie – vi anbefaler olivenolie for den bedste smag.
- Fordel nu din krydderblanding på kødet. Tryk det lidt fast, og lig nu kødet i en pose.
- Her skal det stå i køleskabet og hvile nogle timer for, at det kan trække smag.
- Nu er det tid til, at det skal på grillen – her anbefaler jeg faktisk en gasgrill til forskel for mange andre.
- En gasgrill giver dig langt større mulighed for, at styre varmen som er vigtig her. Jeg giver kødet 6-7 timer ved 130 grader inden, at jeg tager det af og river det fra hinanden. Dette gøres lettest med to gafler.
Tips
Du kan variere krydderiblandingen efter din smag
Kommentarer
Ingen kommentarer