Braiserede grøntsager
Af min madopskrift
Ingredienser braiserede grøntsager:
½ spidskål
1 Aubergine
1 rød peber
1 fennikel
1 løg
2 spsk. honning
½ dl olivenolie (evt. med krydderier)
¼ rød chili
1 spsk. vineddike
Fremgangsmåde braiserede grøntsager:
Skyld og snit peber, aubergine fennikel og spidskål ud i strimler. Chili hakkes meget fint. Hæld olie på en stegepande eller wokpande og skru godt op for varmen. Derefter svitses grøntsagerne og chili i ca. 5 til 6. min under konstant omrøring, så grøntsagerne ikke brænder på.
Tilsæt vineddike og honningen i og svits yderlige 1 min.
Server straks.
Tips
Hvis man blander andre krydderier og olivenolie sammen, kan man få den smag man ønsker. Her kan bruges pressede hvidløg til en hvidløgs marinaer. Se evt. kategori marinader.
Kommentarer
Ingen kommentarer