Porre svitset i chili
Af min madopskrift Tilbehør til 4 personer Denne ret er både frisk og mættende. Porremix er særdeles velegnet tilbehør til retter som fisk, kylling, and og andre lette kødretter.
Ingredienser Porre og chili:
2 porrer 1 løg 2 æbler 1 spsk. tørret timian eller et par kviste frist timian 2 dl. Sød chilisauce 1 lime Salt
Fremgangsmåde Porre og chili:
Rens porrer, skær dem i ca. 2 cm. lange stykker. Flæk porrer hvis de er tykke. Vask æbler og fjern kernehuset. Skær æblerne i ca. 1 cm. firkanter. Svits løg og porrestykker et par minutter i en gryde. Tilsæt æbler og svits lidt med. Tilsæt nu timian og rør rundt. Tilsæt nu sød chilisauce og svits med et par minutter. Smag til med lime og salt. Server straks
Kommentarer
Ingen kommentarer