• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Kryddersnaps

    Fyrrenålesnaps

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Fyrrenåle

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total4
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Fyrrenålesnaps af friske grønne fyrrenåle

    Giver en flaske kryddersnaps

     

    Af Min Madopskrift

    Du skal bruge de helt nye lysegrønne skud fra fyrrenåle til kryddersnaps. Pluk de lysegrønne friske skud i maj. Du kan også bruge grannåle eller lærkenåle. Bemærk denne snaps har en kraftig parfumeret smag.

     

    Fyrrenåle
    Du skal bruge de helt friske skud fra fyrrenåle til kryddersnapsn

    Ingredienser
    • Klar snaps eller vodka
    • Håndfuld nye skud med fyrrenåle
    Fremgangsmåde
    1. Tag et stort glas og fyld det halvt op med friske skud.
    2. Kom de unge skud ned i glasset og overhæld med klar snaps eller vodka.
    3. Lad det trække i Ca. 1 måned eller til det får en flot grøn farve.
    4. Tag en smagsprøve.
    5. Det skal smage godt og dufte af fyrrenåle og en anelse harpiks.
    6. Filtrer snapsen igennem et kaffefilter.
    7. Kom indholdet på en flot flaske.
    8. Lad det stå i Ca. 14 dage og trække.
    9. Fyrresnaps vinder ved yderligere lagring. Efter 1 år lagring på flaske, får du den bedste smag.
    Fortynding

    Ønsker man en mildere smag af fyrrenåle og harpiks kan du fortynde snapsen med det samme som den er lagret i.

    1. Efter du har filtreret snapsen igennem et kaffefilter, fortynder du snapsen efter din smag. F.eks. i blandinger 1:1, 1:2, 1:3 eller 1:4. og kommer det på flasker.
    2. Lad det stå i Ca. 14 dage og trække.
    3. Lav en prøvesmagning, har blandingen for meget smag af fyrrenåle, fortyndes blandingen yderligere.
    4. Lad det stå i Ca. 14 dage og trække.
    5. Gentag, til du har den perfekte smag.
    6. Fyrresnaps vinder ved yderligere lagring. Efter 1 år lagring på flaske, får du den bedste smag.

    Servering

    • Skal drikkes iskold om sommeren.
    • Lidt lunere om vinteren f.eks. til julefrokosten, da den så får kraftigere smag.

    Prøv også Grannålesnaps

    Er din kryddersnaps ikke som den skal være, læs følgende artikel som måske kan redde din dram.

    Justerer din kryddersnaps

    Del meget gerne
    • Total4
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Grannålesnaps
    Lærkenålesnaps »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Kryddersnaps Tags: Fyrrenålesnaps, Kryddersnaps af friske grønne Fyrrenåle

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind