Porse snaps blade
Giver 1 flaske porsesnaps
Af Min Madopskrift
Den originale opskrift på porse snaps.
Porse snaps – Porsesnaps lavet på porseblade er en af de mest lavede kryddersnapse. Mange kan ikke li porsesnaps hvis den bliver for kraftig. En god porsesnaps drikkes kold så man lige kan ane porse smagen. Drikkes den varm bliver den kraftigere og stærk i smagen. På billedet vises en ung porse snaps. Bliver nøddebrun ved lagring.
Ingredienser Porse snaps – Porsesnaps lavet på porseblade
- 1 flaske god vodka
- 1 eller 2 gode håndfulde blade
- Stort glas med låg
Fremgangsmåde Porse snaps – Porsesnaps lavet på porseblade
- Skyl bladene og dup dem tørre.
- Kom blade ned i et stort rent glas.
- Hæld vodka over og sæt låg på.
- Sæt glasset et mørkt og tørt sted i ca. 7 dage.
- Hæld blandingen gennem et kaffefilter og ned i en karaffel eller flaske.
- Porsesnaps skal nu hvile i ca. 4 uger før den er klar.
Prøv også Porse Snaps lavet på blomster
Tips til Porsesnaps af porseblade
Du kan komme blomster med under lagringen
Du kan lade den trække med blade i flere år. Den bliver så mere kraftig i smagen af porse. Fortyndes med vodka efter smag. Hviletid også efter smag og behag
Nydes gerne iskold
Kommentarer
Ingen kommentarer