Madtærter
Madtærte
Når vi laver madtærter laver vi dem altid helt fra bunden. Den tærtedej du kan købe færdig, kommer slet ikke på højde med den hjemmelavede. Gå ikke på kompromis med tærtebunden. Forskellen på madtærte og kagetærte er, at der er sukker i en kagetærte.
Klassisk madtærte
Tærten består af en lidt tyk bund af mørdej, som kan være bagt først. Ovenpå bunden er fyldet sammen med en æggemasse. Klassisk fyld er; grøntsager, frugt, kød, fisk, skaldyr, fjerkræ, ost. Æggemasse laves og blandes sammen med fyldet. Se vores populære tærte Et eksempel er den.
Her er alle opskrifter med madtærte. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende og lækre madtærter fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Blåbærtærte med creme og citron
-
Broccolitærte med bacon
-
Grundopskrift til tærtebund af mørdej
-
Grundopskrift tærtebund af mørdej til tærter
-
Grundopskrift tærtebund til søde tærter
-
Hjemmelavet tærtebund
-
Italiensk påsketærte med skinke
-
Italiensk tærte med hytteost
-
Kyllingetærte med squash
-
Løgtærte med bacon
-
Pirogger med oksekød og skinke
-
Porretærte med hjemmelavet tærtebund
-
Porretærte med skinke af færdig tærtedej
-
Quiche Lorraine
-
Ricottatærte med italiensk skinke
-
Skaldyrstærte med rejer og krabbekød
-
Skinke og champignontærte med bacon
-
Sommertærte fedtfattig med frisk salat
-
Tærte med bacon og cocktailpølser