Tagliatelle med braiserede svampe
Til 2 personer
Hvis du kan lide lette retter med pasta, vil du helt sikker elske og vende tilbage til Tagliatelle i flødesauce med braiserede svampe. Her får du en skøn flødesauce med lækre sprøde braiserede svampe.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Tagliatelle i flødesauce med braiserede svampe
- 500 g frisk tagliatelle
- 400 g rensede svampe, f.eks kantareller eller svampemix
- 1 stort løg, finthakket
- 2 fed finthakket hvidløg
- ½ l piskefløde
- 1 økologisk citron
- 1 håndfuld persille, finthakket
- groft salt
- friskkværnet peber
- smør og olie til stegning
- Evt. parmesan
Fremgangsmåde Tagliatelle i flødesauce med braiserede svampe
- Kog pasta i letsaltet vand som anvist på pakken.
- Rens, skyl og skær svampe i store stykker.
- Kom en stor klat smør og lidt olie på en pande og tilsæt svampe når det er rygende varmt.
- Svits svampe og vend dem enkeltvis så snart de har fået farve. Giv dem farve på begge sider.
- Tilsæt finthakket løg og hvidløg og svits det med i ca. 1 minut.
- Kom piskefløden i under omrøring og lade det simre i ca. 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt citronskal og pasta i saucen, drys persille og masser af friskrevet parmesan.
- Anret Tagliatelle i flødesauce med braiserede svampe på en tallerken og drys finthakket persille og evt. parmesanost over.
Tips til Tagliatelle i flødesauce med braiserede svampe
Du kan bruge champignons, østerhatte eller kantareller istedet for svampemix
Kommentarer
Ingen kommentarer