Grøntsagssalat med dressing
Af Min madopskrift
Til 8 personer
Ingredienser grøntsagssalat med dressing:
1 stk. frisk blomkålshoved
1 dåse minimajs eller friske minimajs
400 gram blommetomater eller små søde tomater
4 modne avocado
Krydderurt dressing:
1 dl. God olivenolie
1 økologisk citron
2 spsk. dijonsennep
2 fed hvidløg
1 spsk. hakket purløg
Salt og peber
Pynt til grøntsagssalat med dressing:
Hakket purløg
Fremgangsmåde grøntsagssalat med dressing:
Blomkålshovedet skæres ud i små buketter og blancheres kort i kogende vand. (Skal stadig have bid)
Minimajs blancheres også ganske kort.
Køl ned i iskoldt vand.
Bland nu blomkål og minimajs i en skål, tilsæt tomater som er skåret ud i både, og kødet fra de modne avocadoer.
Fremgangsmåde krydderurt dressing:
Pisk olivenolie, dijonsennep sammen, tilsæt finthakket hvidløg og hakket purløg, smag til med saften fra citron, salt og peber.
Fordel dressingen over grønsagerne og pynt med hakket purløg.
Anret grønsagerne på et stort fad.
Særdeles velegnet som tilbehør til kød, men kan også anvendes som en almindelig ret.
Kommentarer
Ingen kommentarer