Minestronesuppe
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Klassisk Minestronesuppe er fra Italien, og laves på årstidens grøntsager og indeholder enten pasta eller ris. Du kan lave din helt egen minestronesuppe og bruge vores opskrift som en vejledning.
Ingredienser
- 1 løg
- 4 stk. Forårsløg
- 4 fed hvidløg
- 1 bladselleri
- 1 gulerod
- 1 lille courgette
- 1 porre
- 75 g bacon
- Olivenolie
- 6 dl hønsekødsbouillon
- 2 dåser flåede tomater
- 1 lille dåse tomatkoncentrat
- 100 g pasta
Pynt
- Persille, finthakket
- Friskrevet Parmesan
Fremgangsmåde
- Pil og hak løg og hvidløg groft.
- Skyl grøntsager og skær overflødigt væk.
- Skræl gulerod.
- Skær selleri, porre, forårsløg, gulerod og courgette i små tern.
- Skær bacon i små firkanter.
- Kom olie i en tykbundet gryde og steg bacon til det er gyldent og sprødt.
- Tag bacon over på tallerken men lad fedtstoffet blive i gryden.
- Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i fedtet.
- Tilsæt evt. ekstra olie.
- Efter et par minutter tilsættes bacon, bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat.
- Der krydres med salt og peber.
- Lad suppen simre i ca. 5 min. inden nudlerne tilsættes.
- Suppen er færdig når nudler er møre.
Prøv også Thaisuppe
Servering
- Kom ministronesuppen i en lille suppetallerken
- Drys med persille, friskrevet Parmesan og server brød og smør til.
Tips til Minestronesuppe
- I stedet for pasta kan du tilsætte ris
- Du kan bruge de grøntsager du lige har i køleskabet
Kommentarer
Ingen kommentarer