Iskaffe med vaniljeis og chokolade
Til to personer
Af Min Madopskrift
Her får du prøvet en stor iskold kop kaffe, og du vil blive overrasket over den dejlige smag. Iskaffe med vaniljeis er en dejlig anderledes måde at få kaffe på engang imellem. Kom lidt evt. lidt Baileys Irish Cream i kaffen 😉
Ingredienser Iskaffe med vaniljeis
- 2 kopper stærk kaffe
- 2 vaniljestænger
- 400 ml kold mælk
- 2 spsk. ægte vaniljeis
- Isterninger
- 2 høje slanke glas
Drys
- Mørk eller lys chokolade
Fremgangsmåde Iskaffe med vaniljeis
- Bryg kaffen og lad den køle helt ned.
- Hæld mælken i en skål.
- Halver vaniljestangen på langs og skrab frø fra indersiden ud af stangen, og kom det i mælken.
- Rør det ud i mælken.
- Kom halvdelen af mælkeblandingen i en blender, tilsæt vaniljeisen, og blend.
- Kom kaffen i blenderen.
- Blend det hele, og hæld det i et højt slankt glas.
- Kom et par isterninger i glasset.
- Drys evt. med lidt chokolade.
Prøv også Gløgg hurtig og nem
Servering
Serveres med det samme og gerne med småkager, chokolade eller kage til.
Tips til Iskaffe med vaniljeis
- Kom lidt evt. lidt Baileys Irish Cream i kaffen
Kommentarer
Ingen kommentarer