Giver 200 gram ostechips
Dette er en opskrift som især de helt unge elsker. Ostechips er et lille lækker appetitvækker som kan serveres til vin eller som snacks på et bord. De smager godt, så lav endelig en stor portion. Vi serverer dem på et fad, sammen med tørret frugt anrettet i små skåle. Du kan evt. pynte chips med friske krydderurter og lave en dip af creme fraiche.
Ingredienser
- 200 gram ost, f.eks. cheddar eller gruyere ost
- Timian
- Paprika
- Sesamfrø
- Nødder
- Salt
Fremgangsmåde
- Hak nødder fint.
- Kom bagepapir på en bageplade og tænd ovnen på ca. 175 grader.
- Tag en spiseske og fordel nu små bunker af ost på bageplade med et mellemrum svarende til en knyttet næve.
- Drys, sesamfrø, nødder, timian, paprika og lidt salt over og bag chips i ca. 10 minutter eller indtil chips er let gyldne.
- Sættes til afkøling og serveres når de er kølet af.
Tips
Chips må ikke bages for længe eller blive brune, da smagen forringes
Chips kan holde sig et par dage i en kagedåse, og kan derefter lunes i en ovn
Kommentarer
Ingen kommentarer