Fyldte squash
Til 2 personer.
Fyldte squash er en skøn sommermenu, som er meget nem at lave. Disse fyldte squash, bliver af de bedste råvarer, og det kan smages.
Beregn en halv squash til hver person, ved en forret.
Af Min Madopskrift
Ingredienser fyldte squash:
- 2 stk. squash, halverede og skrabet fri for kerner.
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. smør
- 2 spsk. mel
- 1 dl. mælk
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 rød peber, hakket i små terninger
- 1 løg, finthakket
- Oregano
- Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde fyldte squash:
Skyld squash og halver dem. Kom dem i en forvarmet ovn der er sat til 175 grader og bag dem i ca. 30 minutter, så lidt af vandet er fordampet.
I mens, skal der laves en gammeldags opbagt sauce uden klumper, af smør, mel, mælk og hvidløg,
Svits peberfrugt til de er gyldne i lidt smør og olie, og kom det i saucen.
Kom flåede tomater i saucen. Rør rundt og varm det op. Kom saucen op i de udhulede squash.
Kom det i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter ved 225 grader.
Måske du vil prøve Laks i butterdej med squash
Kommentarer
Ingen kommentarer