Af min madopskrift
Kylling honning marineret, er en nem og meget velsmagende ret.
Ingredienser:
1 kylling 1400 – 1800 gram
2 spsk. honning
Rapsolie
Sojasauce
æblejuice
Kanelstang
Timian
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyld kylling grundigt i rindende koldt vand. Tør med køkkenrulle.
Kom rapsolie, kylling, sojasauce, æblejuice, ahornsirup, timian, kanelstang og salt og peber ned i en stor frysepose.
Bland det hele godt sammen. Lad kødet marinere i køleskabet i 1 dag.
Daegen efter lægges indholdet ud i en ovnfast fad. Steg Kyllingen i ca. 1,5 time ved 160 grader, til den er gyldenbrun og kødsaften er lys.
Coleslaw:
Se opskrift damernes coleslaw
Tips.
Kyllingen må ikke steges ved højere temperaturer, da honningen så branker kødet.
Kommentarer
Ingen kommentarer