• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Grill og ild

Grillet kylling på dåse

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Kylling med stegt bacon

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Grillet kylling på dåse med gorgonzola og valnøddesalat

Af Min madopskrift

Til 4 personer. Stegetid ca. 1 time

Kylling med stegt bacon
Kylling med sprødstegt bacon

Ingredienser kylling grillet på dåse:

  • 1 hel kylling 1200-1400 gram
  • Timian
  • Rosmarin
  • 1 dåse øl
  • 1 dl BBQ sauce (se evt. BBQ sauce)
  • 5 hele peberkorn hakket i små stykker
  • Lidt olie til at pensle kyllingen med

Ingredienser Gorgonzola og valnøddesalat:

  • ½ stk. icebergsalat
  • ½ bladselleri stængel skåret i meget tynde stykker
  • 5 stk. forårsløg
  • 150 gram gorgonzola eller anden blå ost
  • 1 dl valnødder grovhakkede

Dressing:

  • 1 spsk. citronsaft og lidt reven citronskal fra økologisk citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • ¼ rød chili hakket eller presset i små stykker.
  • 1 tsk. Brun farin
  • Salt og peber

Fremgangsmåde kylling grillet på dåse:

Tænd grillen op og gør klar til grill på indirekte varme. Skyld kyllingen og pensl den med olivenolien og sæt den over den åbnede dåseøl så den sidder godt fast. Stil den i et fad som tåler varme ovenpå grillristen. Læg låg på grillen og grill nu kyllingen i ca. 45 min. Derefter pensles kyllingen med BBQ sauce. Drys hakket peberkorn hen over. Drys timian og rosmarin hen over. Steg kyllingen færdig.

Kyllingen er klar efter ca. 1 time i alt på grillen. Eller når kødsaften er klar i farven.

Tag kyllingen af grillen og fjern dåsen. Parter kyllingen i mindre stykker.

Salat og dressing:

Hak salaten fint. Skær bladselleri i meget tynde stykker. Skær forårsløg i små stykker og bland og vend det i en stor pæn salatskål sammen med de grovhakkede valnødder.

Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld det over salaten. Smuldr gorgonzola og drys valnødder over lige inden servering.

Mere fra samme kategori:

Drømmekage Danmarks bedste
Mexicansk kylling med bacon
Omelet med kylling og spinat
Røræg stegt
French toast og arme riddere
Grahamsboller klassisk opskrift
Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Grillet kylling på dåse
Udgivet den:
10 år siden
Forberedelsestid:
10M
bagetid:
1H
Totaltid
1H10M

Mere fra Grill og ild

  • Grillede gulerødder med dampede sukkerærter
    Grillede gulerødder med citronmarinade
  • Flæskesteg med sprød svær på rotisseri
    Flæskesteg på rotisseri i gasgrill
  • Grøntsager marineret i grillmarinade
    Marinade til grøntsager på grill
  • Grillet flanksteak med ovnkartofler og majs
    Grillet marineret flanksteak med ovnkartofler

Skrevet i: Alle madopskrifter, Grill og ild, Kylling og andet fjerkræ Tags: Grillet kylling på dåse, Kylling grillet på dåse, Kylling på dåse med gorgonzola og valnøddesalat

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·